Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-25, 09:04   #1686
Lenka 91
Zadomowienie

Dot.: Koty część IV

Cytat:
Napisane przez Siejusia Pokaż wiadomość
Ancijomak dziś zrobił w nocy taką grandę, że całkowicie wyprowadzona z równowagi zamknęłam go w łazience. Po ok godzinie przebudziłam się, a w łazience podejrzanie cicho. Wchodzę do środka, a ten ułom wdrapał się na grzejnik i zaklinował tam łeb. I tak zwisał. Boże, ja zwariuję z tym kotem. Jak nie wskakuje do wywietrznika i omal nie klinuje się tam (nie miałabym najmniejszej szansy go stamtąd wyciągnąć), to wiesza się na grzejniku
Ostatnio też wpadł za pralkę, między kable i darł mordę jak szalony. Ledwo go stamtąd wyciągnęłam, bo zaplątał się w kable, a pralkę mamy ciężką jak cholera. Masochista.

Widziałam godzinę, ale głupio brzmi "to dobrej dzienki"
masz czarnego samobójcę w domu

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Lenka - budzi Cię. Tak jak mój budzi mnie drapaniem pod łóżkiem, czego w dzień nie robi.
Pomógł mi na to drugi kot - jak wstaną wcześniej, to idą do kuchni uprawiać zapasy
no tak z tym się zgodzę ale nie tylko mnie budzi...

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona1110 Pokaż wiadomość
Lenka zwraca na siebie uwagę jak widzi że śpisz a ona chce się bawić to robi to co Cie najbardziej wkurza - i widać to działa

ale ja nie musze spać wystarczy że jestem w łóżku bo jak mówię Nensi przestań to wie ze ja nie śpię i mi odpyskuje i dalej swoje póki nie wstanę

Nensi 22.09.11 jest ze mną od 11.11.11

6.08.2014r.

Lenka 91 jest offline Zgłoś do moderatora