Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-25, 11:41   #522
Promykas
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kurcze, ale coś sie dzieje??

Dlatego boje sie byc w ciaży przed ślubem...bo dziecko zmienia priorytety
No własnie , lepiej zaszalej na ślubie i w podróży a potem dzidzię sobie zróbcie
Mam bardzo niskie ciśnienie i bardzo wysokie tętno, do tego szalejące parametry tarczycy , ginka podejrzewa, że to tarczyca szaleje.
Póki tego nie wyjasnie nie mam zmieniać tak drastycznie klimatu bo bede czuła się fatalnie. Dostałam jakies leki na obniżenie tętna i mam badać sobie ciśnienie codziennie.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka0907 Pokaż wiadomość
Witajcie
Przepraszam,że się nie udzielałam,ale nie byłam w stanie Ciągle tylko chodzę i ziewam i muszę iść spać w dodatku mam lekkie parcie na mocz i co chwilę muszę do wc. wczoraj byłam u znajomych i mimo,że paliłam (teraz oczywiście nie) to tak mnie zemdlił zapach papierosów jak oni palili,że od razu pobiegłam do domu (mieszkamy w tym samym bloku) i brało mnie na
Zaczynam się trochę martwić,bo nie długo będzie 6tydzień a mnie prawie przestały boleć piersi,i mam lekkie skurcze macicy co jakiś czas i innych objawów nie mam oprócz tych co napisałam. Wy też tak miałyście?

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

A i proszę dopisać mnie do listy Mamuś
Udało się w 4 cs, upragnione kreseczki 22 kwietnia

Z tymi cyckami to różnie bywa, one raz bolą, potem przestają, a potem znowu zaczynają, także to taka loteria . Mnie też jednego dnia bolały a potem nie i bałam się, że coś nie tak a za dwa dni znowu pobolewały.
A skurcze to pewnie macica się rozciąga .
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora