Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak raz na zawsze odciąć się od przeszłości?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-25, 15:05   #13
Lorenai
Raczkowanie

Dot.: Jak raz na zawsze odciąć się od przeszłości?

Kochana harcereczko, przede wszystkim chcę ci posłać wirtualny uścisk. Jesteś dzielną, silną dziewczyną, która walczy z przeciwnościami losu. Nie poddawaj się! Jestem pewnie dużo starsza od ciebie, ale nadal pamiętam jak to jest w szkole - to, co teraz przeżywasz jest dla ciebie w tym momencie najistotniejsze. Trudno przyjąć do siebie, że pewnego dnia wszystko to się skończy, bo zaczniesz kolejny etap w życiu. Jak patrzeć w przyszłość, kiedy ma się do przeżycia kolejny ciężki dzień we wrogim otoczeniu. To jest wojna, a ty musisz znaleźć sprzymierzeńców. Spróbuj, jeśli nie masz, znaleźć przyjaciół, znajomych nie związanych z dotychczasowym środowiskiem - może jakiś kurs tańca, kółko poetyckie, nie wiem, co leży w twoich zainteresowaniach. Wtedy będziesz miała świadomość, że może przez te 7 h musisz się męczyć, ale jest ktoś gdzieś poza twoją rodziną, komu na tobie zależy i z kim się wkrótce spotkasz, kto nie uważa cię za grubą i brzydką, bo na pewno taka nie jesteś.
Swoją drogą - co to za metoda obliczania wagi: wzrost-120? Musiałabym mieć 45 kg, co jest absurdem. A niższe osoby? Masz BMI na poziomie niedowagi.
Lorenai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując