2012-04-25, 18:44
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: pomocy :( nienawidze swojego wyglądu
Cytat:
Napisane przez Madziarka1233
o matko ale mnie podniosłaś na duchu  dziękuję.
a no i zapomniałam dodać że na zdjęciach jestem bez makijażu, na codzień podkład, korektor, tusz, biała kredka pod oczy i sporadycznie puder.
włosy jak wyprostuje są tak do połowy biustu
na zdjęciu po nieudanej próbie stworzenia fal. koncówki mam cienkie, bo baardzo dużo cieniowałam, ale u góry są gęste do tego stopnia że farbując całe włosy potrzebuję 3 opakowań.mam problem z układaniem ich, marzą mi się ładne fale, ale już próbowałam tyylu rzeczy i przez strasznie wystrzępione koncówki fale są okropne...a zaś prostować też znów nie chcę bo a) znudzily mi się proste b) nie chce niszczyć włosów, jak pójdę spać z mokrymi i rano rozczesze to układają się nawet nawet.
nie wiem też co zrobić z grzywką, żaden przedziałek mi nie pasuje, grzywka na bok raczej też...wszystko przez te policzki masakra 
|
rany boskie, jakie policzki? Kochana, masz NORMALNE policzki jeżeli sugerujesz, że masz "PUĆKI", to przyjrzyj się twarzom Grycanek I tak jak pisałam - róż/bronzer pozwoli Ci ładnie wymodelować twarz
Co do układania włosów - wrzuć zdjęcie w rozpuszczonych + zdjęcie w makijażu jaki robisz na co dzień - ciężko wyrokować o przedziałkach, jak nie widać włosków w całej okazałości 
Co do pielęgnacji: ja bym przede wszystkim wyrównała włosy do jednego poziomu - jeżeli są bardzo postrzępione przez cieniowanie- ale znowu - wrzuć najpierw zdjęcie z przodu i z tyłu 
Dalej - odstaw prostownice ale to już wiesz i zacznij jakąś kurację odbudowującą włosy - ja ze swojej strony polecam olejowanie, którego fanką stałam się niedawno, a w przeciągu tygodnia włosy zaczęły wyglądać milion razy lepiej. Jest cały wątek o olejowaniu na wizażu Jak chcesz postawić na skręt , to proponuję wejść również na forum dla zakręconych, jest tam mnóstwo informacji o produktach i opisy pielęgnacji
i nie załamuj się, bo jest naprawdę SUPER
Cytat:
Napisane przez skaz
metice napisała wszystko co mi przyszło na myśl!!
Twoje kompleksy są w Twojej głowie, na prawdę jesteś śliczną dziewczyną, brakuje jedynie uśmiechu. Uwierz w to
Myślę, że odrobina kosmetyków dodałaby Ci pewności siebie.
|
|
|
|