Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomoc w określeniu kształtu twarzy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-25, 18:44   #7
metice
Rozeznanie

Dot.: pomocy :( nienawidze swojego wyglądu

Cytat:
Napisane przez Madziarka1233 Pokaż wiadomość
o matko ale mnie podniosłaś na duchu dziękuję.

a no i zapomniałam dodać że na zdjęciach jestem bez makijażu, na codzień podkład, korektor, tusz, biała kredka pod oczy i sporadycznie puder.

włosy jak wyprostuje są tak do połowy biustu
na zdjęciu po nieudanej próbie stworzenia fal. koncówki mam cienkie, bo baardzo dużo cieniowałam, ale u góry są gęste do tego stopnia że farbując całe włosy potrzebuję 3 opakowań.mam problem z układaniem ich, marzą mi się ładne fale, ale już próbowałam tyylu rzeczy i przez strasznie wystrzępione koncówki fale są okropne...a zaś prostować też znów nie chcę bo a) znudzily mi się proste b) nie chce niszczyć włosów, jak pójdę spać z mokrymi i rano rozczesze to układają się nawet nawet.
nie wiem też co zrobić z grzywką, żaden przedziałek mi nie pasuje, grzywka na bok raczej też...wszystko przez te policzki masakra
rany boskie, jakie policzki? Kochana, masz NORMALNE policzki jeżeli sugerujesz, że masz "PUĆKI", to przyjrzyj się twarzom Grycanek I tak jak pisałam - róż/bronzer pozwoli Ci ładnie wymodelować twarz
Co do układania włosów - wrzuć zdjęcie w rozpuszczonych + zdjęcie w makijażu jaki robisz na co dzień - ciężko wyrokować o przedziałkach, jak nie widać włosków w całej okazałości

Co do pielęgnacji: ja bym przede wszystkim wyrównała włosy do jednego poziomu - jeżeli są bardzo postrzępione przez cieniowanie- ale znowu - wrzuć najpierw zdjęcie z przodu i z tyłu
Dalej - odstaw prostownice ale to już wiesz i zacznij jakąś kurację odbudowującą włosy - ja ze swojej strony polecam olejowanie, którego fanką stałam się niedawno, a w przeciągu tygodnia włosy zaczęły wyglądać milion razy lepiej. Jest cały wątek o olejowaniu na wizażu Jak chcesz postawić na skręt , to proponuję wejść również na forum dla zakręconych, jest tam mnóstwo informacji o produktach i opisy pielęgnacji

i nie załamuj się, bo jest naprawdę SUPER

Cytat:
Napisane przez skaz Pokaż wiadomość
metice napisała wszystko co mi przyszło na myśl!!

Twoje kompleksy są w Twojej głowie, na prawdę jesteś śliczną dziewczyną, brakuje jedynie uśmiechu. Uwierz w to

Myślę, że odrobina kosmetyków dodałaby Ci pewności siebie.