Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-25, 20:01   #2297
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

rybka ja biore normalnie witaminytakie jak w ciazy (prenatal). Gin kazal mi brac jeszcze zelazo ale nie spytalam jakie wiec nie biore.

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
dziewczyny tak Was czytam i się zastanawiam...bo wasze dzieciaczki mało śpią w dzień a mój Gabrysiek potrafi przespać całą noc- dzisiaj spał od 22 do 5 , i w dzień śpi też bardzo dużo.je co 3-czasem nawet co 4 godziny, a ten czas kiedy nie je-przesypia zazwyczaj prawie cały martwię się czy to normalne jest...czy z niego taki śpioszek czy coś się dzieje????
Sa rozne dzieci, jedne lubia sobie pospac inne moga nie spac caly dzien.
Syn jednej mojej kolezanki codziennie robil jej pobudke o 9, 10 rano kiedy moj zawsze wstawal 5 czy 6 rano i juz bylo pospane.
Oczywiscie jesli jest bardzo anemiczny, nie ma nic aktywnosci to wtedy moze trzeba by pojsc do lekarza, jednak ja mysle, ze takie ma usposobienie Twoj mały. Wogole slodki jest noi Ty tez wygladasz kwitnaco
Cytat:
Napisane przez gkatarzynka Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny!
Chciałam się podzielić radosną wiadomością, że Hania urodziła się 18.04.2012r o godz 9.30 przez cc. Od razu bardzo głośno płakała i nie zapomnę tego wspaniałego uczucia kiedy ją pierwszy raz zobaczyłam, a potem przytuliłam
Haneczka ważyła 3370g i mierzyła 56cm.
Niestety w szpitalu okazało się, że ma crp podniesione i trzeba było zostać do dzisiaj i Malutka dostała antybiotyk.
Dziś wróciliśmy do domu i jak się trochę ogarnę, to postaram się Was nadrobić
gratulacje!

nowaken Ania jest cudowna!

gosiu jak tak patrze na Twoje zdjecia, to wydaje mi sie ze Eryczek jest do Ciebie podobny a cora bardziej do meza, jednak ma cos od Ciebie tez z wygladu Ale Eryczek mamusiowy

Zia kochana bedzie coraz lepiej. Dla kazdej mamy to szok, bo nie tak sobie wyobrazamy macierzynstwo. Ciesze sie ze karmienie piersia udane

balbinka slicznego masz synka

MoniaHan swietna z Was rodzinka, wygladasz super! A co masz za zmiane bo nie doczytalam;/?
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora