Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-26, 07:19   #1668
tahito
Raczkowanie

GG do tahito
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Witam,mamuśki u nas taki ładny dzień się zapowiada, ze jak tylko koleżanka po mnie przyjedzie to idę na miasto ,jeszcze pare pierdół dokupić do wyprawki od wczoraj od 20 mam do nadrobienia 3 stronki ładnie ,ładnie

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

jak bylismy miesiąc temu w sklepie to mówił, że nie ma żadnych zapisów, że przychodzi wszystko elegancko i mają wszystko na stanie. I tak czytałam sobie własnie tu na forum o tych waszych XLanderach i zadzwoniłam dziś do sklepu i się okazało że w sumie to bardzo dobrze zrobiłam. Najgorsze jest to, że sponsorami są w tym wypadku moi rodzice którzy się uparli, że chca wózek kupić PO porodzie....
no i teraz nie wiem jak to rozwiazać... chyba sobie sami kupimy, a jak chcą to niech zwracają kasę nie będę się na nich oglądać bo w koncu to się obudzimy z ręką w nocniku.

Gaabbi - no nie trzymaj nas w niepewności... co tam , jak tam ??!! ??[/QUOTE]

Ja z wózkiem miałam identyczne. W końcu kupiłam sama a oni zwrócą kase
tahito jest offline Zgłoś do moderatora