Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-26, 09:59   #2336
desia888
Wtajemniczenie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
super,ze juz tak podchodzisz na luzie. Mi to tez zajelo tyle czasu.. choc w sumie chyba nawet wiecej ,bo dopiero gdzies po 1,5mc zaczelam bardziej "luzowac". Na haju to bylam caly pierwszy tydzien, chodzilam jak robocop..bez snu,a z usmiechem od ucha do ucha(kryzys przyszedl pozniej rzecz jasna)

Fajnie,ze masz mozliwosc i wsparcie w rodzinie. Nie zawsze wspolne mieszkanie to darcie kotow Wiadomo,ze przy Maluszku na nadmiar wolnego czasu raczej sie nie na narzeka,wiec rece chetne do pomocy sa na wage zlota. My z T. musimy sobie radzic sami,ale ja w sumie ciesze sie, bo chyba jestem tak zaborcza,ze nie znioslabym jakby ktos oprocz Nas zajmowal sie Robem( ciekawe jak bedzie jak pojdzie do zlobka)

hehe niezly patent! chyba wykorzystam przy Malym..Ja zrobilam jeszcze jeden myk- nagralam dzwiek suszary i puszczalam wedle potrzeby w telefonie- zawsze pod reka..

Gratulacje z okazji odpadniecia kikuta, teraz piekny pępol.
Pepuszek u nas tez podkrwawial ,ale polozna mowila,ze to normalne i minie. Kazala psikac tylko jak sie zabrudzi, a tak to osuszac czesto..

Kibicuje Ci codziennie wiec juz niewiele zostalo do trzymania kciuków
.Ojjj Desia nie wiesz,ze ostatni beda pierwszymi
Niezle hasło TZ

u mnie te krwawienia byly zmienne..jednego dnia bardzo..potem kolejne 2 slabiej(wkladki)..Ostatec znie unormowalo się po praktycznie 4 tygodniach. Mysle,ze jesli dluzszy czas(ok tyg) zauwazylabys ,ze nic nie leci to wtedy bym skontrolowala(dodatkowo jesli pojawi sie temp,bole w podbrzuszu). Organizm musi sie oczyscic,ale kazdy potrzebuje na to "swoja" ilosc czasu

Slicznie wygladasz..przypominasz mi Gwen Paltrow (juz to kiedys mialam napisac i mi wylecialo)

super!!! widze,ze dzis dla Ciebie dziecie tez bylo łaskawe.
Zabawy w smoczka dobrze znam..czasem sie zastanawiam,czy plastem Mu do buzi nie przytwierdzic..Na jgorsze te przemeczenie,kiedy leje sie przez rece...a odkladasz i ryk jakby ze skory obdzierali. U nas jak idzie kupka to jest napiecie na najwyzszym poziomie..ja sie czasem boje,ze Mu zylka pęknie od tego napinania
Aguska ogladam zdjecia Twojego Syncia i patrze a tam taki sam rozek z Ami Szymek spi zawsze pod? czy jeszcze zawijasz? Swoja droga fajny facecik z Niego

dziś ide zalatwiac becikowe..mam wszystkie swistki i zobaczymy jak wypadnie zderzenie z rzeczywistoscia
Dziekuje!
Nudno byc taka ostatnia, lub jak bylo wczesniej - jedna z niewielu ciezarowek, rozpakowane maja juz inne problemy - wiadomo
Podczytuje sobie majowki-czerwcowki, ale jednak to nie to samo co Wy
Ale jeszcze kilka dni i tez bede pisala tylko o kupkach, mlecznych cyckach i krwawieniach
Obiecuje , ze Was zanudze

Mravka ja mysle ze zaborczosc Ci minie, ale takie przeswiadczenie ze tylko Ty najlepiej zajmiesz sie malym zostanie chyba do konca zycia!
Ja nawet teraz jak Adas zaraz skonczy 7 lat to nie wiem jak sobie z TZ poradza sami!
Tzn pewnie sobie jakos poradza, ale ze mna poradziliby sobie lepiej
A juz jak do hiszpanii pojada na 2 tygodnie sami to ja chyba z nerwow padne normalnie!
Dobrze ze bede miala Viki i glowe czym innym zajeta

Powodzenia z becikowym!

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora