2012-04-26, 12:04
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
Napisane przez Dasti80
Perse witaj kochana  nam Ciebie też brakuje  myślę że po części już wiadomo że łożysko zawiodło bo zostały wykluczone wady genetyczne. W następnej ciąży pewnie będziesz na heparynie i acardzie. Wydaje mi się że Twój lekarz nie wytłumaczy Ci zrozumiale tych wyników bo zdaje sobie sprawę że może to być z jego winy, niedopatrzenia, zlekceważenia objawów. Więcej dowiesz się od nowego lekarza. Przytulam mocno 
|
Hej. Dziękuję.
A powiedz mi, czy Ty miałaś jakieś specjalne badanie krwi, zanim zaczęłaś brać tę heparynę i acard? W kierunku jakiejś konkretnej choroby? Ja miałam badanie na ten zespół antyfosfolipidowy i wyszło OK, ale czytałam jeszcze o trombofilii.
Jak sama wiesz, wolę spytać już tutaj na forum, lekarzom już przestałam ufać.
I to jest straszne, dziecko było zdrowe, pępowina była OK, czytałam, że te zawały niekoniecznie prowadzą do śmierci, ale do hipotrofii owszem - a to można było zdiagnozować wcześniej... Wprawdzie nie wiem, czy Dawid, gdyby się urodził w 29 tc z parametrami z 27-28 tygodnia miałby szanse, jak wyglądałoby jego życie - ale może by przeżył...
|
|
|