Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kumple Tz-a i ja:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-26, 20:10   #11
natussia_899
Raczkowanie

Dot.: Kumple Tz-a i ja:(

Nie chce go bronic ale on ma jakies awersje do opiekunek bo sam kiedys byl pod ich opieka kiedy jego rodzice zarabiali stad przekonanie ze nikt nie zajmie sie lepiej dzieckiem niz matka. Ale skoro nie chce opiekunek to ja konsekwentnie bede dazyla do tego zeby znalezc sobie prace chociaz na weekendy kiedy on bedzie w domu i tak czy siak zostawie mu dziecko.

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Napisane przez edziorek 203 Pokaż wiadomość
Jak nie chce byś pracowała, to po co wylicza ci pieniądze??takie hobby?
No wlasnie pisalam juz ze jego mentalnosc wypowiedzi mnie przeraza i dobija jednoczesnie dlatego postanowilam to zmienic bo jednak to jest w pewnym sensie upokarzajace kiedy musze go prosic o pieniadze na np. glupie podpaski a chce miec swoje i wiedziec ze moge bez skrupulow isc i sobie je na cos wydac.

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez madana Pokaż wiadomość
- no ale jak panny sobie takich beznadziejnych facetów wybrały, to i problem mają. Nie musisz mieć zgody męża na to, aby pracować. Nie musisz.
Tu nie chodzi o zgode a bardziej o to zeby w czasie jak bede pracowac posiedzial z mala i on na to nie chce sie zgodzic - musze sama cos wymyslec i po prostu postawic go przed faktem dokonanym innej opcji nie widze
Nie Jestem Piękna... Nie Jestem Idealna... Nie Mam Wspaniałego Charakteru... Nie Mam Super Ciała... Nie Zawsze Jestem Taka Jakbym Chciała... Jednak Bardzo Się Staram... Po Prostu, Zwyczajna... Mam gdzieś co mówią o mnie inni mam swoje życie i zdanie . Lubie być sobą ...
natussia_899 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując