2012-04-26, 21:18
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. X + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
on jest super, nie ma nazwy? powinna być na spodzie 
bywają jeszcze gdzieniegdzie
może miał wyrznięty ząb już,wtedy chyba nie trzeba... a mój siedzi w dziąśle i wszystko jak operacja 
|
Nie spojrzałam na spód... 
Ja go dorwałam dzisiaj na straganiku pod jakąś drogerią 
O, widzisz, P. ta ósemka wylazła, co prawda totalnie w bok, ale wylazła ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Trzymam kciuki za Ciebie 
Cytat:
Napisane przez MgielkaM
Uwielbiam kolekcję Fruit Cocktail i miałam nawet ten róż... ale sprzedałam bo nie używam różów a mam ich w ciul
Cisza jak makiem zasiał, aż dziwnie. Ale to dobrze! Nie musiałam siedzieć i nadrabiać do 1 w nocy 
|
Kurczę... Nie wiem, czy się polubię z tym różem. Jest dość gęsty i widać nierówności i ślady po pociągnięciach pędzelka. Jutro nałożę top, może to trochę zakryje. Ale kolor cudny 
Rudej i Trelle nie ma, dlatego taka cisza ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
znalazłam na ebayu inne kolory  tylko 508zł 
|
Ile?! Nie machnęłaś się z tym 0 przypadkiem?
Cytat:
Napisane przez ewalucja
ania proszę cię ja jestem nie śmiała i cicha  i zupełnie zwykla  Obiecuje!
|
No... Ok 
Cytat:
Napisane przez lolli_pop
A wlasnie ze pomalowalam na kolorowo. Na brokatowa czerwien. Chrzanic system, jak mi sie paznokcie nie podobaja to niech chociaz podoba mi sie lakier. Ale pod spod i na wierzch nailtek.
Mysle ze wlasnie jego brak mi zaszkodzil. Raczej nie przedawkowalam bo ostatnio nie kladlam go pod kazdy manicure, tylko tak mniej wiecej raz w tygodniu na 2 dni, moze nawet rzadziej. Osłabiły się w tym czasie.
|
Cytat:
Napisane przez lolli_pop
Jak skończę manicure to wam pokazę złamasa na tle innych i podleczę kompleksy na punkcie krótkich łopatek
I specjalnie będę was wkurzać nierównymi paznokciami, jestem zła :P
|
Ja i tak będę niezmiennie fanką Twych pazurków 
Uwielbiam brokatowe czerwienie Pokazuj
|
|
|