Wątek
:
Rzęsy przedłużane 1:1
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-04-26, 22:25
#
6
Wariate
Raczkowanie
Dot.: Rzęsy przedłużane 1:1
Cytat:
Napisane przez
izis888
też myślałam o tym żeby przedłużyć rzęsy tym sposobem, ale słyszałam, że niby to osłabia naturalne rzęsy i zaczynają wypadać, więc sama nie wiem czy ryzykowac ... a może któraś z Was wie coś na ten temat z doświadczenia?
Od doświadczonych stałych klientek to słyszałam kilka inf.
Robiłaś kiedyś sobie żelowe paznokcie? Też na swój sposób podniszcza się ich strukturę ale jak przestajesz je uzupełniać, wracają do normy Twoje naturalne. Tak samo z rzęsami. Wypadają i owszem. Ale te przyklejane 1:1 wypadają razem z naturalną Twoją rzęsą w czasie kiedy normalnie i tak by Ci wypadła, bo po jakimś okresie żywotności obumiera i rośnie na jej miejscu nowa (jak z włosami). Przy czym przy doczepianych rzęskach jest to bardziej widoczne, bo.. zwyczajnie są dłuższe i bardziej zwracają na siebie uwagę
niż ten naturalne. Ja np. mam dość geste i raczej mocno długie rzęsy naturalne. Od zawsze. Ale że wiele lat już je maluję, od połowy pojaśniały strasznie i bez tuszu po prostu końcówek nie widać
Poza tym obawiam się łez wzruszenia przy swoim ślubie a sztuczne niwelują problem związany z rozmazaniem się tuszu
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Wariate
Znajdź więcej postów Wariate