Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-27, 08:14   #4162
paulaLbn
Raczkowanie

Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Cytat:
Napisane przez Blanszor Pokaż wiadomość
Heloł

ciesz się, że masz @, bo niektórzy czekają i się doczekać nie mogą

-----------------------

Hej Dziołchy

sprzedałam Alana do moich rodziców - odbieram go w sobotę. Ale już tęsknię No ale są dwie nocki laby....
to szalej dziewczyno, szalej

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Hej mamuśki
Wczoraj łaziłam z Niką kilka dobrych godzin,wyjęłam ją z wózka i pokazywałam ptaszki w parku itd. i dziś tyż zamierzam bo tak pięknie,a jutro rano wyjeżdżamy na Mazury do teściów,wracamy w poniedziałek i teraz się zastanawiam czy jak będę jadła coś z grilla to małej nie zaszkodzi,choć akurat raczej jem wszystko,ale kiełbasy z grila jakoś się boję.Poszłam wczoraj do lumpka i kupiłam Nice kilka letnich bluzeczek,sukieneczkę , spodenki i majteczki z falbankami i większość ciuchów z nexta i zapłaciłam całe 7,70.
My wczoraj bylismy w palmiarni i tez Nikoś ogladal swiat, a najbardziej podobal mu sie krolik, ktorego tam mieli

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
ja mam butelko TT i dzisiaj zamówiłam resztę "sprzętu" z firmy TT w tym kubek niekapek od 4m
http://allegro.pl/pierwszy-kubek-tom...274159585.html
---------------------------------------------------------------------
Piękna pogoda dzisiaj była.
Młody znowu odstawiał cyrki na spacerze, wyciągnęłam go z wózka i odrazu było lepiej.Jemu chyba poprostu nudzi się tak leżąc.
Czy chodzicie na spacery z nosidełkiem na stelażu?

Pojechaliśmy dzisiaj do teściów,Bartek gadał całe 3 godziny,a ja odpoczełam sobie bo teściowa ciągle nianczyła Bartosza.
Potem pojechaliśmy do tesco z młodym i czarował wszystkich uśmiechami.

Pytam jeszcze raz bo nie dostałam ostatnio odpowiedzi.
Czy krem ochronny na słońce musi byc odpowiedni do wieku?bo wszędzie widzę od 6miesiąca.

Od paru dni Bartkowi podczas jedzenia poci się głowa.nie wiem czy to dlatego ,że jest ogólnie ciepło czy cos jest nie tak. Czytałam ,ze powodem może byc niedobór witaminy d3 ,no ale to raczej odpada bo i tak dostaje większą dawkę tzn devisol z powodu lekko płaskie głowki.
Moja siostra iala ten kubek dla synka i bardzo chwalila

Co do nosidla na spacer to my czasem bierzemy, bo maly sie wnerwia jaj tylko lezy i niebo widzi....

O krem pytalam wczoraj w aptece i niestety trafilam na jakas niekompetentna pania, ktora nie potrafila mi powiedziec jaki krem dla takiego malucha, dzis odwiedze inna apteka, a jak nie to w pon bedziemy juz w mnie w Lublinie i zapytam cioci pediatry

-----------------------
Hallo

U nas nocka z tych gorszych, bo maly wstal o 5, a nie 6 i nie powiem niby tylko godzina, ale roznica w wyspaniu sie spora Ale dzieki temu jedno pranie mam juz za soba Teraz sie karmimy, pozniej mam nadzieje poprasowac i troszke dom ogarnac, pozniej ponowniesie nakarmimy i na spacerek, bo pogoda cudna