Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-27, 08:20   #1774
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wczoraj przyszły nasze meble do pokoju moi kochani rodzice nam je zasponsorowali w ramach prezentu ślubnego

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

a tak w ogóle to bardzo zawiodłam się na bracie tżta, jak wiecie jest on świadkiem, w piątek mamy w cholerę jeżdżenia bo trzeba o 4 wstac jechac na giełdę kwiatową z siostrą zakonną potem pozawozic napoje wódkę, tż zadzwonił do brata czy by mu nie pomógł tego pozawozic a ten powiedział że nie pomoże bo on musi teraz pracowac bo potrzebują kasy... teraz wychodzi na kogo można liczyc... a jak ten debil się wyprowadzał to tż mu pomagał meble wozic... kuźwa jestem taka wkur... że szok.. ale na szczęście możemy liczyc zawsze na moją siostrę i szwagra. oni zawsze nam pomogą...
kochana, spokojnie, bez nerwów, odetchnij głęboko. Rozumiem Twoje zdenerwowanie, na całe szczęście ma Wam kto pomóc

Jak tam przed ślubem, stresujesz sie juz?
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora