Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-27, 09:53   #2012
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Gratuluję Mamom rozpakowującym się . Do mnie dzisiaj doszło, że zostało mi gdzieś z +/- 5 tygodni. Póki co mam festiwal tańca irlandzkiego w brzuchu połączony z czkawkami . Będzie mi tego brakować.

Andzya - super, że szybko dochodzisz do siebie, no i trzymam kciuki za zdrówko Twojego synka

Też bym chciała tak szybko wrócić do formy sprzed ciąży. Pielęgniary pewnie Ci zazdroszczą i dlatego gadają. Przykre to... czyli lepiej, żeby mama o razu zamieniła się w spasioną krówkę, która ma chodzić wiecznie w dresie i być permanentnie zaniedbana

Co do zwierzaków, bez przesady, ja z bratem wychowaliśmy się wśród wszelkiego rodzaju gryzoni, papug, psów itp. Nie mamy alergii na nic i żyjemy. Przygarnęłabym jakiegoś zwierzaczka, ale teraz już za późno i nie miałabym pewnie dla niego tyle czasu, ile bym chciała. Może za jakiś czas . Najlepiej jakiegoś królika baranka belgijskiego
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora