2012-04-27, 09:56
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
Napisane przez kism
Dziewczynki! Na dzień dobry sms od poli_m:
Pozdrowienia z porodowki rozwieram sie,trzymajcie kciuki.
|
Pola szybkiego porodu i bezproblemowego. Trzymam kciukasy 
A tak w ogóle zanim dokładnie doczytałam to myslałam, że to Ty kism piszesz że się rozwierasz 
Cytat:
Napisane przez ladybird_1987
Hej, hej!!!
Ja też uważam że kobiety z małymi dziećmi powinny być poza kolejnością. Czasami to gorzej z takim po drugiej stronie brzucha niż z brzuchem stać.
Dzisiaj raczej spokojna noc, codziennie jak się budzę boli mnie brzuch jakbym co najmniej 1000 brzuszków zrobiła. I budzi mnie w nocy głód.  Ale jestem dzielna... Nie podjadam w nocy. Póki co oczywiście.
Zgodnie z obietnicą wstawiam zdjęcia wózka. A wrażenia ogółem są bardzo dobre. Bardzo dobrze (na pusto oczywiście) się prowadzi, łatwo zmienia poszczególne elementy. Jestem zadowolona z zakupu. I co ważne myślę że jest dobry dla wysokich osób. Ja mam 170, mąż 185 i jest ok. Nie trzeba się schylać.  I co od razu zauważalne: ogólnie się trochę różni od tych zdjęć dostępnych w internecie np. porównajcie sobie rozłożenie kolorów w spacerówce. Inny jest też nadruk. Nie ma napisu "grander" tylko tutek. Torba też jest inna. Na tej aukcji na której ja zakupiłam było napisane że to wersja z 2012 roku, ale czy to prawda??? Możliwe żeby zdjęcia na stronie producenta były przestarzałe??
_Agata, a Twój wózek bardziej podobny do mojego, czy do tego na stronie producenta? EDIT: anuluję pytanie.
EDIT: Teraz zobaczyłam że na stronie producenta zmieniły się zdjęcia!!! Czyli mam takie same....
|
Wózek bardzo ładny!!! Bardzo mi się podoba, zanim tu do Was trafiłam to powiem szczerze, że nigdy o nim nie słyszałam.
Co do tego, że kobiety z dziećmi powinny być przyjmowane poza kolejką to się zgadzam. Jeszcze z takim maluszkiem to jak Cie mogę bo one zazwyczaj grzecznie leżą ale już z roczniakiem to można kota dostać bo dziecko się wkurza a matka dwoi się i troi żeby je tylko uspokoić a i tak zazwyczaj na niewiele się to zdaje. Mnie kiedyś w US babka miło zaskoczyła bo wyciągnęła mnie z kolejki i obsłużyła jako pierwszą bo byłam z Oliwką. A teraz ludzie zazwyczaj odwracają wzrok w drugą stronę jak widzą, że idę w zaawansowanej ciąży i do tego z małym dzieckiem. Dlatego też, staram się załatwiać sprawy urzędowe bez Oliwki bo ona biedna się tylko męczy.
Libretka zdrówka!! Kuruj się miodem, wodą z cytryną no i syrop prenalen też pomaga. Ooo możesz jeszcze płukać gardło wodą z solą albo z wodą utlenioną.
EDIT
kaska k trzymam kciuki!!! Z rozwarciem to już połowa drogi
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.
http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
|
|
|