Hej, hej!!!
Cieszę się że z Antosiem coraz lepiej. Teraz już musi być tylko dobrze.

Bardzo fajnie że brzuszek już płaski. Pokaż nam tego swojego blondaska.
Ja też uważam że kobiety z małymi dziećmi powinny być poza kolejnością. Czasami to gorzej z takim po drugiej stronie brzucha niż z brzuchem stać.
Ja miałam hem. ok. 12 a i tak biorę żelazo. Oni chyba lubią przepisywać te lekarstwa. Morfologię mam teraz taką jak nigdy.
Dobre to: rozwieram się!

W takim razie trzymamy kciuki!!!
Dzisiaj raczej spokojna noc, codziennie jak się budzę boli mnie brzuch jakbym co najmniej 1000 brzuszków zrobiła. I budzi mnie w nocy głód.

Ale jestem dzielna... Nie podjadam w nocy. Póki co oczywiście.
Zgodnie z obietnicą wstawiam zdjęcia wózka. A wrażenia ogółem są bardzo dobre. Bardzo dobrze (na pusto oczywiście) się prowadzi, łatwo zmienia poszczególne elementy. Jestem zadowolona z zakupu. I co ważne myślę że jest dobry dla wysokich osób. Ja mam 170, mąż 185 i jest ok. Nie trzeba się schylać.

I co od razu zauważalne: ogólnie się trochę różni od tych zdjęć dostępnych w internecie np. porównajcie sobie rozłożenie kolorów w spacerówce. Inny jest też nadruk. Nie ma napisu "grander" tylko tutek. Torba też jest inna. Na tej aukcji na której ja zakupiłam było napisane że to wersja z 2012 roku, ale czy to prawda??? Możliwe żeby zdjęcia na stronie producenta były przestarzałe??
_Agata, a Twój wózek bardziej podobny do mojego, czy do tego na stronie producenta?
EDIT: anuluję pytanie.
EDIT: Teraz zobaczyłam że na stronie producenta zmieniły się zdjęcia!!! Czyli mam takie same....