Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-27, 09:58   #2016
anulka4771
Wtajemniczenie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
niniuniau - widzę, ze w ZUSie juz weekend majowy sobie robią . Pochwal sie, jakie to mebelki macie dla dzieciatka

anulka - porozmawiaj z przedszkolanką, albo Twoj mąż, jeżeli ma większą silę persfazji . Niestety od wielu moich kolezanek dowiaduje się, że takie zachowanie to coraz częstsze praktyki - olewka na dzieci, gadanie ze sobą, a dzieci hulaj dusza. aż ostatnio (mowili o tym) dwojka maluchow wypila plyn do zmywarki!
Płyn do zmywarki Dżizaz
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
u mnie w US pisze na karteczce: kobiety w ciąży i z małymi dziećmi obsługiwane są poza kolejnością składałam ponad miesiąc temu i było pusto więc nie przetestowałam, ale ciekawe jak z respektowaniem bo że cię inni kolejkowicze chcieliby zlinczować to raczej jasne
Ja raz weszłam po druki bez koleji zostałam okrzyczana że halo proszę pani my tutaj pracujemyOdpowiedzia łam grzecznie proszę pracowac ja po druki
Cytat:
Napisane przez libretka Pokaż wiadomość
Witam mamusie
Jestem załamana, rano się popłakałam, ponieważ jestem przeziębiona, wczoraj było wszystko ok, a w nocy jak wstałam na siusiu, już bolało mnie gardło, teraz jeszcze katar i słabo się czuje, przeziębiłam się na chwilę przed porodem. Co to będzie?
Domowe sposoby i oby pomogły
Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Dziewczynki! Na dzień dobry sms od poli_m:

Pozdrowienia z porodowki rozwieram sie,trzymajcie kciuki.
zaciśnięte.
Cytat:
Napisane przez ladybird_1987 Pokaż wiadomość
Hej, hej!!!

Cieszę się że z Antosiem coraz lepiej. Teraz już musi być tylko dobrze. Bardzo fajnie że brzuszek już płaski. Pokaż nam tego swojego blondaska.

Ja też uważam że kobiety z małymi dziećmi powinny być poza kolejnością. Czasami to gorzej z takim po drugiej stronie brzucha niż z brzuchem stać.

Ja miałam hem. ok. 12 a i tak biorę żelazo. Oni chyba lubią przepisywać te lekarstwa. Morfologię mam teraz taką jak nigdy.

Dobre to: rozwieram się!
W takim razie trzymamy kciuki!!!

Dzisiaj raczej spokojna noc, codziennie jak się budzę boli mnie brzuch jakbym co najmniej 1000 brzuszków zrobiła. I budzi mnie w nocy głód. Ale jestem dzielna... Nie podjadam w nocy. Póki co oczywiście.
Zgodnie z obietnicą wstawiam zdjęcia wózka. A wrażenia ogółem są bardzo dobre. Bardzo dobrze (na pusto oczywiście) się prowadzi, łatwo zmienia poszczególne elementy. Jestem zadowolona z zakupu. I co ważne myślę że jest dobry dla wysokich osób. Ja mam 170, mąż 185 i jest ok. Nie trzeba się schylać. I co od razu zauważalne: ogólnie się trochę różni od tych zdjęć dostępnych w internecie np. porównajcie sobie rozłożenie kolorów w spacerówce. Inny jest też nadruk. Nie ma napisu "grander" tylko tutek. Torba też jest inna. Na tej aukcji na której ja zakupiłam było napisane że to wersja z 2012 roku, ale czy to prawda??? Możliwe żeby zdjęcia na stronie producenta były przestarzałe??
_Agata, a Twój wózek bardziej podobny do mojego, czy do tego na stronie producenta? EDIT: anuluję pytanie.
EDIT: Teraz zobaczyłam że na stronie producenta zmieniły się zdjęcia!!! Czyli mam takie same....
Wózek jest piękny,żywe kolory,ładny.
Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość

A może to faktycznie jest tak, że rodzi się wtedy kiedy się chce:cojest : Niech tak będzie...

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Worek się rozwiązał widzę na dobre
Na początek wiadomość od kaski k z 6:58, wybaczcie że dopiero teraz piszę.

" Hej rodze mam 5cm rozwarcia.trzymac kciuki.kaska k"

Więc trzymamy
Efijy gratuluję
A teraz zaczynam nadrabiać, mam tylko 7stron

Kurna ale emocje z samego rana

Rano nie miałam okazji pogadac z Panią,bo jej nie było ale postanowiłam nie odpuscic,porozmawiam napewno zwłaszcza że Filip nie był dzisiaj chętny tam iśc.

Gadu gadu dzisiaj od rana

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora