Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-27, 15:10   #2181
kism
Wtajemniczenie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Od poli dalej nie ma żadnych wieści...

Cytat:
Napisane przez GaTTa Pokaż wiadomość
No muszę już się spakować bo do terminu 18 dni Ale na razie z moich postanowień nici :P Już mąż z pracy 5 razy dzwonił czy się spakowałam. Mam nadzieję że do wieczora zdążę
U mnie podobnie mąż pytał tylko przez jakieś 2 tyg. bo zaczęłam torbę pakować ok. 36 tc i tak sobie leżała otwarta z wysypującą się zawartością
18 dni do terminu to już najwyższy czas

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
Ale się wściekłam. Zamawialam wczoraj materac FIKI MIKI od jednego sprzedawcy, i zerknełam jeszcze co ma, żeby ewentualnie dokupić jakieś gadżety. Dokupiłam więc troche kosmetyków, wszystko wrzuciłam do koszyka, potem dalej, dalej, dalej... i nagle sie okazało, że kupiło mi się samo wszystko oprócz materaca !!!!! Bo .. NIE MA! A na aukcji się pojawia do tej pory.. I nie da się tego wycofać.... Więc pisze do tego użytkownika, ze w zasadzie to te kosmetyki to są jako dodatek i że normalnie bym ich nie zamówiła i czy moge się wycofać z aukcji , ale okazało się że regulamin allegro na to nie pozwala, nie chciało mi sie już kłocić z nim i w rezultacie zapłaciłam za same kosmetyki .... no szlag by to allegro powinno to jakoś inaczej rozwiązać. powinna się pojawić informacja o braku towaru który mam w koszyku wcześniej , a mnie się pojawiła informacja na zasadzie : gratulujemy, zakupiłeś to i to i to , ale materaca NIE DOSTANIESZ bo nie ma ... ( oczywiście w uproszczeniu )
Nie bardzo rozumiem... W sumie nie kupuję nigdy za pomocą koszyka, tylko tak po staremu jak to było zanim koszyk wprowadzili (dopiero ostatnio jak rinco wspomniała, to zwróciłam uwagę na taką możliwość ). Skoro była taka aukcja i był dostępny taki materac, to gdzie on nagle zniknął? A jeśli sprzedawca wystawiał coś, czego nie ma, to nie powinien robić problemów z rezygnacją z pozostałych zakupów...

rinco, tak mi się jeszcze przypomniało o łóżeczkach... Chyba nikt Ci wczoraj nie odpowiedział. Wydaje mi się, że w takich zwykłych sklepach meblowych nie ma niemowlęcych łóżeczek, tylko w tych dzieciowych wszystkich, ale w nich pewnie tż już był... Ponownie ośmielę się zaproponować allegro Oczywiście tu zawsze jakieś ryzyko, że sobie nie pomacasz przed zakupem, ale warto w takiej sytuacji dobrze popatrzeć na komentarze sprzedającego, żeby miał ich już przynajmniej kilka tysięcy i jak najmniej neutralnych i negatywnych (99,5% to dla mnie absolutne minimum, kiedy zależy mi na jakości kupowanej rzeczy) i też zobaczyć, co ludzie piszą w negatywach, bo czasem to tylko takie głupie komentarze są np. typu "łóżeczko ok, ale przesyłka kurierska szła 3 dni", przecież to nie wina sprzedającego
A przypomniało mi się to przy millenie, bo ona kiedyś wrzucała linki do takich fajnych prostych łóżeczek

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
dziś już mały jest na chirurgii. Mam pytanie do missmalezji- trochę oblesne a nie mam tu jak zaznaczyć na biało. Dzisiaj wyleciał że mnie duży skrzep taki ok 3 cm i wyglądał jak galareta czy to normalne?
Brawo dla Antosia
Jeśli nie masz żadnych większych dolegliwości bólowych ani temp. to myślę, że wszystko co wylatuje jest w normie Lepiej, że wylatuje niż jakby miało siedzieć w środku.

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Nie rozumiem Malutkie?
Tam Ci się wkradło polecenie z mniejszą czcionką... Trzeba usunąć [ SIZE=2] przed Karolinką i [ /SIZE] po jej danych

A ja opróżniłam na razie caaałe moje niemałe biurko, w sypialni ciężko już trochę przejść i muszę to jeszcze skonfrontować z zawartością papierzysk, pamiątek, listów, itp. przywiezionych ze strychu od teściowej. Potem zdecydować, co zasługuje na miejsce w biurku a co idzie do pawlaczy/piwnicy... Mam nadzieję, że do wieczora się wyrobię! Czy takie duże porządki można podciągnąć pod syndrom wicia gniazda? Sił mam dziś jakoś więcej niż w ostatnich dniach

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Właśnie!
Gabi, zdjęcie prześliczne! Pewnie cała sesja będzie niesamowitą i piękną pamiątką

Edytowane przez kism
Czas edycji: 2012-04-27 o 15:09
kism jest offline Zgłoś do moderatora