Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Potrzebuje szybkiej odpowiedzi...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-27, 17:08   #2
Madzialenka_21
Zadomowienie

Dot.: Potrzebuje szybkiej odpowiedzi...

Cytat:
Napisane przez szwarc Pokaż wiadomość
Na początek powiem że nie wiem czy jest taki temat tu na forum ale ja tak z biegu chce wstawić i nie mam czasu na szukanie czy taki już jest . Mam kilka pytań i opiszę ogólnie o co mi chodzi .
Tak więc kiedy uprawiałem seks z moja dziewczyną ( oczywiście miałem prezerwatywę na sobie ) i już skończyliśmy odniosłem wrażenie że coś jest nie tak , po szybkim sprawdzeniu przestraszyłem się bo poza prezerwatywą ( była cała - sprawdzałem ) zauważyłem małą białą plamę . Pierwszą myślą było że prezerwatywa jest nieszczelna ale była cała . I tu nasunę pytanie , mógł być to środek pokrywający prezerwatywę ? Bo cała zawartość po wytrysku była w zbiorniczku . I kolejne pytanie czy z tego zbiorniczka na skutek ruchów ( po wytrysku były jeszcze wolne 2-3 pchnięcia ) , sperma mogła się wydostać bokiem ? I czy przy niewielkiej ilości plemników jest duża szansa na ciąże ? Nie wiem czy zrozumiecie o co chodzi bo nie wiem za bardziej jak to wyjaśnić : P . Moje następne pytania dotyczą : Mojej dziewczynie ( Ma 16 lat ) spóźnia się okres już 3 dzień . Do ilu dni może się spóźnić najwięcej okres ? I kolejne , czytałem i ona sama mi powiedziała że zawszę kilka dni przed okresem bolą kobietę piersi i właśnie teraz tak jest że ją bolą ale okres się spóźnia tak jak mówię już 3 dni . Czy to oznacza że nie mam o co się martwić i będzie go miała ale się spóźnia na skutek stresu i wgl czy piersi mogą boleć w innych przypadkach i mam czego się bać ? Osobiście nie chciałbym zostać tatusiem i przez te dni jestem trochę kłębkiem nerwów tak samo ona . Będę wdzięczny za szybkie odpowiedzi i poważne... Może niektóre rzeczy napisałem chaotycznie ale mam nadzieję że każdy będzie wiedział o co mi w pytaniach chodziło ..
Niech dziewczyna zrobi test. Będziecie mieli pewność.

Madzialenka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując