Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzien 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-27, 19:23   #596
goldika
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Moja sonia tez byla taka spryciula
A chlopaki to tluste kielbasy co leza jak walki czy jak to bylo
jestes the best

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
Mój starszy - Oli, w lipcu kończy 6 lat wprawdzie ma już dziewczyne Martyne ale w sumie nic nie trwa wiecznie, wiec kto wie, kto wie?

Co do spacerówki to kupiłam Jane Slalom Reverse na stronce www.3kropki.pl za super cenę - dokladnie ten: http://www.3kropki.pl/p/5/3/1/jane_s...ogi_gratis.php
i wcale nie jest taki niebieski jak na zdjeciu, bardziej taka turkusowa zieleń, śliczniutki
Myslałam tez o nowosci Jane model Trider (to chyba o niego Ci chodzi), ale nie jestem przekonana do kubelkowych siedzisk, ale też mi sie podoba (wklejam fote). A Ty tez masz Jane? Ja folie miałam w zestawie i torbę i gratis oslonke na nogi, wiec okazja full wypas.
swietnie prezentuje sie wozek i cena serio fajna

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
gerber za przeproszeniem gowno wkladal do sloiczkow z drobiem.ale sie wkurzylam.tylko w Polsce potrafia tak kantowac.wkladali jakies ochlapy miesne.
a ich nie-miesne dania tez takie beznadziejne? bo mam troche deserkow i zupke jarzynowa

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
wpisalam w google afera gerbera i mi wyskoczylo o Mom mechanicznie oddzielone mieso.ja nie jestem llekarzem ale rehabilitantka ma racje jak mialam praktyki to byly dzieci mega ulewajace
ponoc juz zmienili receptury http://www.strefabiznesu.nowiny24.pl...ure-48736.html tak tutaj jest napisane ale w tym prawdy nie wiem

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliveira79 Pokaż wiadomość
Jak już pisałam ja mam Jane Slalom Reverse - i polecam z tej stronki, jest super okazja: http://www.3kropki.pl/p/5/3/1/jane_s...ogi_gratis.php
w razie pytan słuze pomoca
ja mam pytanie! jak mocno naciaga sie buda? Bo obecnie mam taka super budke ze moge praktycznie cale dziecko zaslonic, super przed wiatrem i sloncem

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Agnieszko, absolutnie nie zrozumiałam Cię źle, tylko jest mi głupio, że zrobiłam takie zamieszanie. Jest mi niezmiernie miło, bo jakoś tak mam kompleksy

Dzisiaj cały dzień od 11 na dworze. Byłam w Strzelinie, kupiłam sobię bikini
Michałek był tak kochany, że pozwolil mi zmierzyć więc kupiłam.
Później pospacerowaliśmy, zrobiliśmy zakupy i pojechaliśmy do tż na wieś. Wróciliśmy o 19
Tak zjarałam sobię ręce i dekold, że piecze mnie jak cholercia

Ogólnie słońce strasznie męczy
ja o bikini moge zapomniec... dyndadelek (brzuch) mi to skutecznie uniemozliwi na kilka nastepnych lat
fajnie, ze taka zadowolona wrocilas
goldika jest offline Zgłoś do moderatora