Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-27, 21:01   #1679
minio1984
Zadomowienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Cytat:
Napisane przez Sharifa Pokaż wiadomość
7

Asia a jaka spacerowka? Tzn widzi swiat czy widzi Was? Bo moze to jest powodem placzu?

Slodko to musialo wygladac Panie urzedniczki sie nie rozczulily?

Dobry lans nie jest zly Tez sie czaje, zeby w koncu jakas sukieneczke zalozyc. Chociaz powiem szczerze, ze nie lubie, bo podwija sie to ciagle. Myslalam, ze jak bedzie siedziala w spacerowce to bedzie lepiej, ale gdzie tam.

U nas sie wypogodzilo po poludniu i pojechalismy na chwile... posluchac oceanu W takich chwilach przypomina mi sie dlaczego tu jeszcze jestem
Ocean. Nigdy na żywo nie widziałam

Małgosia ja uwielbiam jak Adaś usypia przy cycusiu, taki mój malusi syneczek wtedy jest

Moje dziecko ostatnio w nocy chce spać tylko na brzuchu, no i czasami na boczku. I mam dylemat czy pozwolić mu tak spać?. Nawet jak go obłożę poduchami to i tak się na ten brzuch przekręci a jak go chcę przełożyć inaczej to się wybudza i zaczyna płakać
Jak wasze dzieciaczki śpią?

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Aha i krem zamówiłam taki
http://merlin.pl/Sanosan-Krem-Ochron...19,673654.html.

Ale jeszcze zamówienie nie doszło i pewnie będzie w poniedziałek a chciałam żeby już na week był i teraz nie wiem czym go posmarować, żeby sobie buźki nie opalił za bardzo
Bo krem na każdą pogodę to chyba się już nie sprawdzi?

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora