Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-28, 12:34   #2008
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Tadam
znow jestem z Wami

A więc na początek:
Życzę szalonej zabawy i samych radosc na nowej drodze zycia naszym dzisiejszym PMkom!!!

Moi rodzice dzisiaj wlasnie obchodza swoja rocznice slubu, wiec jesli data przynosi szczescie to 28.04 na pewno przyniesie bo moi rodzice sa jednym z najszczesliwszych malzenstw jakie znam

Audrey - wygladasz super!! - sukienka rzeczywiscie wyglada pieknie (wiec w zwiazku z tym moja chyba rowniez jest piekna ) a jak z waga? nie wydawala Ci sie za ciezka? no i u Ciebie jest dopasowana w talii, moja byla za duza wiec moglam w niej swobodnie oddychac, co wiecej, moglabym zjesc calego swiniaka, wypic wiadro wody i nadal moglabym swobodnie oddychac i Twoja ma chyba falbanki ok. 2 cm wyzej od mojej i z roznic chyba tyle oczywiscie poza kolorem
Pas... hmmm... sama nie wiem czy to ten sam czy inny, zdjecia troche przeklamuja, ale mimo wszystko dzwonilam do salonu i powiedzialam zeby sie wstrzymaly z pasami, bo sama znajde ten idealny kolor

Nena - zycze udanej sesji

Nie wiem komu mialam jeszcze odpisac

Aaa... my za tort placimy 1150 na 150 osob

Bozeeee... jak ja kocham taka pogode spaceruje po miescie i wygladam jak wariatka bo do wszystkich sie usmiecham

Bylam wczoraj na wizazowym spotkaniu z dziewczynami z butowego i ubraniowego bylo bardzo milo

Bylam dzisiaj w galerii przelotem i widzialam taka boska sukienke w H&M - jakby ktos szukal dlugiej na poprawiny to jest idealna w stylu empire kosztuje 199 zl - w kolorze pudrowym, gdyby byla w bialym to spokjojnie moznaby ja wziac jako slubna (za 199 zl!!!) , zakochalam sie normalnie

Poza tym w koncu!! Po zwiedzeniu chyba tysiaca SH, po zadaniu sobie tysiaca pytan, gdzie Wy znajdujecie takie super zdobycze, bo w tych w ktorych ja bylam to sam shit W koncu na placu na stawach!!! miedzy kupowaniem tulipanow, a marchewki wypatrzylam pania, ktora ma genialne ciuszki marks&spencer, h&m, atmosphere i wiele wiele innych niestety sa duzo drozsze niz w normalnych SH ok. 20-30 zl za 1 rzecz, ale kupilam cudowna sukienke i koszule-tunike teraz bede ja odwiedzac czesciej ale sukien slubnych nie miala

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora