Moi rodzice dzisiaj wlasnie obchodza swoja rocznice slubu, wiec jesli data przynosi szczescie to 28.04 na pewno przyniesie

bo moi rodzice sa jednym z najszczesliwszych malzenstw jakie znam
Audrey - wygladasz super!! - sukienka rzeczywiscie wyglada pieknie
(wiec w zwiazku z tym moja chyba rowniez jest piekna
) a jak z waga? nie wydawala Ci sie za ciezka? no i u Ciebie jest dopasowana w talii, moja byla za duza

wiec moglam w niej swobodnie oddychac, co wiecej, moglabym zjesc calego swiniaka, wypic wiadro wody i nadal moglabym swobodnie oddychac

i Twoja ma chyba falbanki ok. 2 cm wyzej od mojej i z roznic chyba tyle

oczywiscie poza kolorem
Pas... hmmm... sama nie wiem czy to ten sam czy inny, zdjecia troche przeklamuja, ale mimo wszystko dzwonilam do salonu i powiedzialam zeby sie wstrzymaly z pasami, bo sama znajde ten idealny kolor
Nena - zycze udanej sesji
Nie wiem komu mialam jeszcze odpisac
Aaa... my za tort placimy 1150

na 150 osob
Bozeeee... jak ja kocham taka pogode

spaceruje po miescie i wygladam jak wariatka bo do wszystkich sie usmiecham
Bylam wczoraj na wizazowym spotkaniu z dziewczynami z butowego i ubraniowego

bylo bardzo milo
Bylam dzisiaj w galerii przelotem i widzialam taka boska sukienke w H&M - jakby ktos szukal dlugiej na poprawiny to jest idealna w stylu empire

kosztuje 199 zl - w kolorze pudrowym, gdyby byla w bialym to spokjojnie moznaby ja wziac jako slubna (za 199 zl!!!) , zakochalam sie normalnie
Poza tym w koncu!! Po zwiedzeniu chyba tysiaca SH, po zadaniu sobie tysiaca pytan, gdzie Wy znajdujecie takie super zdobycze, bo w tych w ktorych ja bylam to sam shit

W koncu na placu na stawach!!!

miedzy kupowaniem tulipanow, a marchewki wypatrzylam pania, ktora ma genialne ciuszki marks&spencer, h&m, atmosphere i wiele wiele innych

niestety sa duzo drozsze niz w normalnych SH ok. 20-30 zl za 1 rzecz, ale kupilam

cudowna sukienke i koszule-tunike

teraz bede ja odwiedzac czesciej

ale sukien slubnych nie miala