2012-04-28, 13:20
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Detocell - opinie
Cytat:
Napisane przez sweetdream69
No to nie ciekawie anetka111
Sama jestem ciekawa czy coś to daje. Osobiscie chyba boje się testować tabletek, więc również grzecznie poczekam na jakies opinie od odważnych  a tak swoją drogą macie jakies sposoby na tego pomarańczowego wroga?
|
Polecam drażetki prebiotyczne VIANESSE.
Skuteczne pozbycie się cellulitu jest możliwe tylko od wewnątrz przez redukcję toksyn. Przecież cellulit to po prostu skupisko toksyn skumulowanych w tkance połączonych z wodą i tłuszczem w trudne do rozbicia cząsteczki.
Trzeba zacząć od oczyszczenia jelita z grzybów Candida odpowiedzialnych za produkcję toksyn.
Wiecie, że neurodermia lub łuszczyca to efekt wydzielania toksyn przez skórę.
Skóra jako nasz największy organ przejmuje w tym momencie funkcję organu wydalającego, a skutkiem tego są również: worki pod oczami, łamiące się paznokcie, grzybica stóp i paznokci, matowe włosy, nalot na języku, grzybica pochwy, gromadzenie się wody w nogach i na ramionach, wilczy apetyt, itp
Ja wypróbowałam koncepcję niemieckiego lekarza który twierdzi, że nasze problemy zdrowotne rozpoczynają się od jelit i mięśni.
Prebiotyki w formie drażetek do ssania poprawiają pracę jelit, oczyszczają i równoważą florę bakteryjną.
Pierwsze efekty to gubienie wody, którą kumulowałam (zwłaszcza przed okresem), a kolejne to centymetry w obwodach (brzuch, uda, talia, biodra).
Poza tym te drażetki świetnie wymuszają picie wody dzięki czemu toksyny są szybciej wypłukiwane, a skóra na całym ciele jest super nawilżona (nawet łokcie i kolana).
Po etapie oczyszczania widać jak cellulit się wyraźnie zmniejsza a skóra jest jędrna.
Aż miło się dotknąć czy wskoczyć w bikini.
|
|
|