2007-01-04, 14:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Film ze studniówki - scenki w klasach <?> pyt. do maturzystek
hej dziewczyny mam pytanie (szczególnie do maturzystek)
na pewno w szkole zamawialiscie kamerzyste. Bedzie krecił wasza studniowke a oprocz niej tzw "czołówke" czyli przedstawienie wszystkich osób danej klasy (u nas musielismy zebrac z dziecinstwa) no i trzeba przygotowac jakąś scenke najlepiej zabawną... macie jakies pomysły? myślałam o tym zeby na boisku szkolnym zaparkowac jakies autko (najlepiej malucha ) i zeby kazdy przyszly absolwent danej klasy z tego autka sie wyłaniał po kolei byłoby wtedy zatrzymanie obrazu pokaz zdjecia z dziecinstwa tej osoby oczywiscie imie i nazwisko i np jakies powiedzonko jej np moja kolezanka czesto mowi "zdarza sie" i ten cytat znajdowalby sie pod jej imieniem hehe albo cos takiego inne klasy robia scenki na hustawce, itp macie jakies inne pomysly na zaprezentowanie siebie indywidualnie i klasy jako całości...?
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|