Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-28, 14:53   #2017
a u d r e y
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
audrey - a ile płaciłaś?? bo u mnie w outlecie była wczoraj właśnie dostawa i są po 10 zł, zastanawiam się czy brać, jest b. duży wybór kolorów tylko nie wiem jak i z czym to się je
kurcze wiesz że nie pamiętam? ale coś mi świta że 14,90
To się nosi niby jako top taki, ale ja że nie mam zbytnio cycochów to zakładam pod to stanik bez ramiączek i noszę do takich bardzo wyciętych pod pachami kolorowych bokserek, mogę Ci cyknąć foto jesli chcesz.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Tadam
znow jestem z Wami

A więc na początek:

Audrey - wygladasz super!! - sukienka rzeczywiscie wyglada pieknie (wiec w zwiazku z tym moja chyba rowniez jest piekna ) a jak z waga? nie wydawala Ci sie za ciezka? no i u Ciebie jest dopasowana w talii, moja byla za duza wiec moglam w niej swobodnie oddychac, co wiecej, moglabym zjesc calego swiniaka, wypic wiadro wody i nadal moglabym swobodnie oddychac i Twoja ma chyba falbanki ok. 2 cm wyzej od mojej i z roznic chyba tyle oczywiscie poza kolorem
Pas... hmmm... sama nie wiem czy to ten sam czy inny, zdjecia troche przeklamuja, ale mimo wszystko dzwonilam do salonu i powiedzialam zeby sie wstrzymaly z pasami, bo sama znajde ten idealny kolor

Właśnie o wadze pisac miałam: w ogóle nie odczułam ciężkości, tańczyłam w niej, siadałam, pochylałam się i bylo wszystko ok
Kolor faktycznie widać że jest inny, ale cieszę się że zdecydowałam sie na tą śmeitankę bo nadaje skórze cieplejszego odcienia tak coś mi się wydaję...

PS. Widziałam to H&Mowe cudo, zastanawiałm się czy druhny w to nie wbić

U mnie we wsi jest na strażnicy wesele, to jakies 500m ode mnie i rano chyba próbowała orkiestra grać, jak dupnęło coś, wyrąbalo prąd w całej- nie małej, miejscowości i nawet u mojej przyjaciółki w sąsiednim miasteczku bo oni mają tę samą linię
Do teraz nie było w ogóle prądu, u mnie dodatkowo jak prądu nie ma to wody nie można lać bo wybija pompe głębinową masakra!
ale nic, ogarnęłam wszystko, umyję łazienkę i zmykam na działkę z moimi ludziami rozdajemy im dzisiaj zaproszenia

miłego popołudnia