2007-01-04, 13:55
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy :)
[QUOTE=Justin Timberlake;3367949]Gosia jaki tonik i jakie ma właściwości? I ile ten olej Vatika kosztuje w Indiach? 
ja akurat mam taki: http://www.jovees.com/abrht.html strasznie spodobal mi sie taki kosmetyk i koniecznie bede wyprobowywac inne, dostepne normalnie u nas,chyba Kadus ma cos takiego?
lagodzi wszelkie podraznienia skory glowy, tonizuje, wlosy staja sie bardziej puszyste, nie mam problemu z wypadaniem wlosow wiec nie umiem powiedziec na ile to powstrzymuje
olej Vatika kosztuje w granicach 6-10zl, jest w malej butelce i duzej butli
jest oczywiscie olejem kokosowym (jak wiekszosc olei do wlosow) z roznymi dodatkami, na pewno cytryna i ziola
bardzo pomaga tez przy lupiezu
a wlasnie!mozna go dostac tez w Polsce, ja widzialam go w hurtowni z zarciem indyjskim nie zwrocilam uwagi ile moze kosztowac..
ja kupilam na gwiazdke mojej siostrze cierpiacej na lamiace sie/wypadajace/oslabione wlosy olej innej firmy z troche innym skladem i normalnie jest w szoku jak rewelacyjnie to dziala- wlosy przestaly jej wypadac, zrobily sie grubsze i bardziej puszyste
najlepsze ze te specyfiki w ogole nie obciazaja wlosow w przeciwienstwie do masek i 'ciezszych' odzywek
ja mam zawsze taki problem, ze moje wlosy po jakiejkolwiek masce niby dobranej do mojego rodzaju wlosow wygladaja koszmarnie, sa obciazone i jakby przetluszczone, nieprzyjemne w dotyku chociaz niby grubsze i bardziej sliskie:/
|
|
|