2012-04-28, 20:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Witajcie sobotnio-wieczornie 
Cytat:
Napisane przez Pupil
Terenia dopiero w czerwcu się przeprowadza, ale już teraz rozpoczęłą maraton pożegnalny 
Chyba dam się namówić słubnemu na wyjazd do Warszawki, też pozegnam Tereskę 
|
A może zrobimy jej powitanie na naszym ternie 
Cytat:
Napisane przez zielona butelka
Wczoraj u Tereni super niespodzianka, Iwonka!!! Przesyłam buziaki i uściski. Matko jak to wino musujące uderzyło mi do głowy
Chciałam wam powiedzieć, jakie dostałam zadanie przed rozmową rekrutacyjną, bardzo się ubawiłam, powiedziałabym setnie. Nie wiem dlaczego, ale polubiłam Pana... za poczucie humoru i ciekawe wyzwanie. Ciekawe czy sprostam.
No pomyślicie że jestem szalona, ale uwielbiam takie wyzwania!!
No i się wygadałam, ale z drugiej strony.... co mi tam!!
|
No i widzę Iwonka poradziła sobie z korkociągiem bez większych problemów nie to co my w leśnym domku Tereni - wniosek: Iwonka musi nasz zaszczycać swoją obecnością podczas zlotów
Jak miło zobaczyć wasze rozradowane buzie 
Cytat:
Napisane przez sioodemka
Ja też nie potrafię, ale znam ludzi, którzy potrafią "wciskać" to, czego sami w życiu by nie kupili ze świetnymi rezultatami. Niektórzy są do tego stworzeni  ja nie.... prędzej bym odradziła
"Dzień dobry, sprzedaję ........, może jest Pani zainteresowana? Ja co prawda bym nie była bo ...., ale jeśli Pani chce, to może sobie kupić" hahahahaha
|
Albo: Schodzi jak świeże bułeczki, bierze pani bo to już ostatnie 
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------
Bożenko czekam na efekty twojego krzyżykowania
|
|
|