Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-28, 20:42   #3669
lexor
Zakorzenienie

GG do lexor
Dot.: Ploty od soboty do soboty - no gdzieś chyba musimy gadać, nie???

Witajcie sobotnio-wieczornie
Cytat:
Napisane przez Pupil Pokaż wiadomość
Terenia dopiero w czerwcu się przeprowadza, ale już teraz rozpoczęłą maraton pożegnalny
Chyba dam się namówić słubnemu na wyjazd do Warszawki, też pozegnam Tereskę
A może zrobimy jej powitanie na naszym ternie
Cytat:
Napisane przez zielona butelka Pokaż wiadomość
Wczoraj u Tereni super niespodzianka, Iwonka!!! Przesyłam buziaki i uściski. Matko jak to wino musujące uderzyło mi do głowy

Chciałam wam powiedzieć, jakie dostałam zadanie przed rozmową rekrutacyjną, bardzo się ubawiłam, powiedziałabym setnie. Nie wiem dlaczego, ale polubiłam Pana... za poczucie humoru i ciekawe wyzwanie. Ciekawe czy sprostam.
No pomyślicie że jestem szalona, ale uwielbiam takie wyzwania!!
No i się wygadałam, ale z drugiej strony.... co mi tam!!
No i widzę Iwonka poradziła sobie z korkociągiem bez większych problemów nie to co my w leśnym domku Tereni - wniosek: Iwonka musi nasz zaszczycać swoją obecnością podczas zlotów
Jak miło zobaczyć wasze rozradowane buzie
Cytat:
Napisane przez sioodemka Pokaż wiadomość
Ja też nie potrafię, ale znam ludzi, którzy potrafią "wciskać" to, czego sami w życiu by nie kupili ze świetnymi rezultatami. Niektórzy są do tego stworzeni ja nie.... prędzej bym odradziła

"Dzień dobry, sprzedaję ........, może jest Pani zainteresowana? Ja co prawda bym nie była bo ...., ale jeśli Pani chce, to może sobie kupić" hahahahaha
Albo: Schodzi jak świeże bułeczki, bierze pani bo to już ostatnie

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Bożenko czekam na efekty twojego krzyżykowania
Papierowe różności
Rodzinne dłubanki
Decoupage
lexor jest offline Zgłoś do moderatora