Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzien 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-28, 21:55   #689
sozaa
Rozeznanie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
kasik olsnilas mnie, a ja sie zastanawialam, czemu mlody dzisiaj jesc nie che... to ja nie wiem ci bedzie, jak prawdziwe upaly przyjda...
moja je i je..... dzis pobila rekord bo zjadla zuoke jarzynowa i caly maly sloiczek owocow !!

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
ggoraa moi rodzice jak z uk do pl wracali, to tez tak zapakowani, ze po otwarviu drzwi byla sciana, kontrola zobaczyla, rece zalamali i kazali jechac. Cale szczescie bo oni to 2 dni upychali
my tak z TZ wracalismy z Krakowa! jego samochod + kombi moich rodzicow byly tak upchane, ze na sam koniec jak wyszlam z mieszkania z lodowka turystyczna, to myslalam, ze ja do rowerow na dach przyczepie, bo w obu samochodach nie bylo juz miejsca!!!! Dobrze ze koty przeprowadzilismy 2 tyg. wczesniej, bo nie wyobrazam sobie jechac wtedy z kotami w samochodzie! chyba na kolanach kazdy z nas mialby jednego!

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Wroce jeszcze do tematu kupy- po tej soczewicy mieciutka i bezwysilkowa, nie to co po marchewce. Z dala slyszalam jak purki lecialy i zaraz potem 2 dupska do umycia jak mowia- kto rano wstaje temu Pan Bog daje

Tak mnie zachecilas, ze jutro malej ugotuje soczewice sobie tez, juz dawno nie jadlam a wkuchni lezy...

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Molaa paszport tymczasoy to jest ten na rok?
Bo z praktyk w ambasadzie wiem ze jak np ktos zgubil paszport to sie wystawialo tymczasowy dopoki nie dostal normalnego

Olusia dzieki z ttm ulewaniem
dla dziewci takich malych jest tymczasowy, na rok, placi sie 30 PLN

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
Hej

U mnie wszystko ok. Miłosz dziś UWAGA, przespał od 22 do 4.30!!! a potem do 8. Jestem meeeega wyspana, ach co za cudna noc.
klask i: teraz bedzie tylko lepiej!! Trzymam kciuki kochana

Cytat:
Napisane przez nettka_ Pokaż wiadomość
Hipp ma dynie z ziemniakami. Mojej bardzo smakowało
i jeszcze bobovita ma z deserkow jabko z dynia, baaardzio dobre

Ktos pisal o melonach (w kontekscier o owocach ) ja uwielbiam melony i to byl jeden z pierwszych owocow zjedzonych po wyjsciu ze szpitala. Melony (wszytskie) sa bardzo lagodne, ich glowny sklad to woda. Ja kupuje melona i na kilka dni zostawoam go w kuchni, zeby dojrzal, po tygodniu jest mieciutki i slodziutki, mmmniam!

My z Anka od wczoraj prawie cale dni na dworze! mala dzis ubrana w leciutkie spodenki i przewiewna koszule , bez bodziaka i tak byla zgrzana, nawet jak jej podwinelam nogawki i rekawy. A widzialam dzieci pod kocykami masakra jakas!

Pojechalysmy dzis do miasta na spacer nad Malte (takie sztuczne jezioro w Poznaniu) i tam tyle ludu bylo! oczywiscie wiekszosc w samych gaciach poczulam sie tam jak w jakims kurorcie nadmorskim, bo tam tak wyglada! i zjadlam gofra
sozaa jest offline Zgłoś do moderatora