Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-29, 08:25   #2103
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
oj dziewczynki nie będę taka zła mam dla was foteczki znalazłam chwilę czasu żeby wrzucić je na kompa i prosze oto one .... proszę o opinie jak wam sie podoba

powiem wam coś o tej sukni ona jest bardzo specyficzna ponieważ w tiulu ukryty jest suwaczek i połowe sukienki moge odpiąć i mam króciutką sukienkę taką przed kolana
gratulacje suknia śliczna

dziewczyny byłam na ślubie Niki no nic dziwnego w końceu robiłam bukiety i dekorowałam kościół. Wyglądała przecudownie w swojej sukni tak lekko świeżo romantycznie ahhhh nie mogłam się napatrzeć. Przysięgę mówiła głośno zdecydowanym głosem tżcik zestresowany na maxa. Msza szybciutko zleciała. Nika cały czas uśmiechnięta cały czas patrzyła w oczy tżcika z taką miłością oj było pięknie
A wszystkim wczorajszym mężatkom życzę dużo szczęścia i miłości Abyście tą miłość codziennie pielęgnowali i nie zapominali w dniach kryzysów o tym co was połączyło.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora