Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ~~ Mój kramik ~~
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-04, 15:03   #7
nom_de...
Zadomowienie

Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
Dot.: ~~ Mój kramik ~~

Podoba mi sie duzo rzeczy... Moze cos u mnie ?
1) IWOSTIN intensywny krem nawilżający o przedłużonym działaniu, data ważności: do 04.2008, pojemność 75ml, zużycie wynosi około 50%
1) INGLOT Integra nr 48 - kolory opalizujące, kupione w kwietniu/maju 2006
3) SENSIQUE mozaika brązów nr 104, kupione we wrześniu 2006
4) i 5) WEIYA na allegro opisywane jako cienie RUBY ROSE, kupione jakoś w kwietniu/maju 2006
2) WIBO water sheen with maxi lip nr 5 - błyszczyk z pędzelkiem, data ważności: do 12.2008, użyty parę razy
3) WIBO glam shine jasny różowy - błyszczyk z pędzelkiem, data ważności: do 12.2007, raz użyty
4) WIBO glam shine róż z pomarańczowym - błyszczyk z pędzelkiem, data ważności: do 12.2007, raz użyty
6) AVON pomadka we flamastrze odcień pink (kolor bardzo pstry, ostry), może ktoś będzie chciał, kupiony w sierpniu 2006, raz użyty
7) LOVELY błyszczyk w tubce, kolor transparentny ze sporymi drobinkami, słodki, data ważności: do 10.04.2008, zużycie widać na zdjęciu
8) AVON błyszczyk w tubce dreamy, kupiony w okolicach listopada 2006 roku, użyty parę razy
9) SEPHORA odcień 577 róż, UWAGA możliwe, że przeterminowana, prawie nieużywana

1) SORAYA care & control korektor w sztyfcie, brak daty ważności, kupiony jakoś w kwietniu/maju 2006 roku, użyty dwa razy
2) L'OREAL ideal balance odcień 22 sable rose, data ważności: do 09.2008 - pozostało +/- 25%, ciężko stwierdzić
3) AVON baza rozświetlająca z pompką, kupiony w sierpniu 2006, użyłam tylko dwa razy
4) DERMACOL odcień 217, data ważności: do 08.2008, zużycie widać na zdjęciu
5) JOKO puder z jedwabiem, odcień 15 natural beige, data ważności: do 10.2007

1) LA ROCHE POSAY Effaclar żel, pojemność 15ml
2) LA ROCHE POSAY Rosaliac konsystencja żelu, pojemność 15ml, użyty dwa razy
3) LA ROCHE POSAY Effaclar płyn micelarny do oczyszczania i demakijaż twarzy, pojemność 15ml
4) LA ROCHE POSAY Effaclar tonik zwężający pory przeciwdziałający ich zatykaniu, zawiera LHA o działaniu mikrozłuszczającym, pojemność 15ml
5) LA ROCHE POSAY Posthelios balsam po opalaniu, zapakowany w kartonik, pojemność 5ml
6) BIODERMA Sensibio DS krem, pojemność 5ml
7) AVENE Diroseal, pojemność 5ml, raz użyty
8) AVENE Krem SPF 50+ z ultra wysoką ochroną przeciwsłoneczną, pojemność 5ml, raz użyty, została połowa
9) AVON krem długotrwale nawilżający Moisture 24, pojemność nie podana
10) AVON wyszczuplający krem antycellulitowy, pojemność 7ml, UWAGA może być po terminie ważności
11) L'OREAL podkład true match, odcień C5 apricot sand, pojemność 1ml
12) SEPHORA baza pod makijaż, pojemność 2ml
13) LA ROCHE POSAYToleriane podkład korygujący, odcień 13 sand beige, pojemność 1ml
14) LA ROCHE POSAY Toleriane łagodny żel oczyszczający, pojemność 4ml
15) LA ROCHE POSAY Toleriane mleczko do zmywania skóry i demakijażu twarz i oczy, pojemność 4ml
16) LA ROCHE POSAY Cicaplast preparat przyspieszający regenerację naskórka, pojemność 2ml

Na czerwono kosmetyki, na ktorych bardzo mi zalezy
nom_de... jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując