Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-29, 10:41   #2113
kasia_kuku
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla naszych wczorajszych PM! Aby taka pogoda jak wczoraj towarzyszyła Wam przez całe życie!

1. Suknia - super! A po północy nie chcesz jej skrócić?
2. Nena - czekamy na zdjęcia

Chciałam powiedzieć, że oficjalnie się czuję panną młodą. Miałam taki sen, że jak się obudziłam to się macałam i musiałam ogarnąć lokalizację.

Nasz ślub; Wchodzimy do kościoła, wszystko pięknie. Mówię do mojej mamy, że zmieniła mi się koncepcja kolorystyczna, więc mama mi wytrzasnęła bukiet z białych jakiś kwiatów, choć w śnie mówiłam o różowych peoniach. Pochodzimy do ołtarza, a tam nie ma krzesła, tylko poduszki na 3 schodkach i kazali nam przucupnąć boczkiem. Trwa msza, leci leci i nagle nadchodzi przysięga, a ja ogarniam, że NIE MA FOTOGRAFIA Odkręcam się do taty i mu pokazuje, ten za komórkę do kolegi, księdzu mówimy że czekamy na foto, więc nam kazał stanąć z boku i zaczął chrzest dzieci. A ja się drę że mogłam podpisać umowę, ale tak to szybko wyszło, bo wysłaliśmy mu zaliczkę w styczniu na nasz ślub był wczoraj.( miałam w świadomości datę 28.04) No i się odkręcałam a go nie było I powiedziałam, że go do sądu podam. Ale cyrk

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Edytowane przez kasia_kuku
Czas edycji: 2012-04-29 o 10:53
kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora