2012-04-29, 19:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Cytat:
Napisane przez natkaa
Bardzo mnie to cieszy  Tylko pamiętaj proszę o bardzo rozsądnej aplikacji pasty wanilia i mandarynka. Zacznij od ociupinki i nawet jak coś tam się sklei, po wyczesaniu mija, za to ten błysk i elastyczność. Rewelacja! No i możesz mieszać zarówno z Shine On, jak i żelem z proteinami jedwabiu
W mieście jest tak gorąco, że żyć się nie chce. Jestem senna, rozdrażniona. Nienawidzę upałów...
|
Ja też 20 stopni to jest to.Ani mniej,bo marznę,ani więcej bo chodzę rozdrażniona
Cytat:
Napisane przez 123sciri
anakazar no to teraz czuję się całkowicie skuszona

|
Myślę,że nie będziesz żałować zakupu
Cytat:
Napisane przez natkaa
Mi z tego gorąca nawet się nie chce tyłka ruszyć. Za to umyłam włosy i znów muszę peany wygłosić na rzecz pasty waniliowo-mandarynkowej. Powiem Wam, że gdybym miała wybierać ze wszystkich kosmetyków do stylizacji JMO, to pasta na dzień dzisiejszy jest moim faworytem.
Robi z moimi włosami wszystko o co mi chodzi. Pełne, elastyczne, błyszczące i przestają się puszyć (wierzchnia warstwa zawsze mi lekko odstaje). I takie są "zdrowo-ciężkie". Strasznie mi się to podoba, ale już nie przynudzam, bo monotematyczna jestem, wiem  I mam nadzieję, że Wam też posłuży, bo się załamię...
|
oby,oby
Ja umyłam włosy i nałożyłam pierwszy raz odżywkę do włosów ciemnych pat&rub...i nigdy więcej Musiałam jeszcze raz włosy myć.Normalnie miałam miejsca gdzie włosy były tłuste taka wiecie jakby niespłukana odżywka 3 odżywka z p&r,która mi nie podeszła jak żadna inna.Koszmarki z tych odżywek.
Nie ma to jak cytrusy i pomarańcze johna
|
|