Witajcie w te piękne słoneczne dni. Uwielbiam lato, a pogodę mamy typowo letnią

Oczywiście filtr JMO w akcji. Ponieważ przebarwienia zaczęły znikać, chyba tonik migdałowy ładnie na nie działa, co chwilkę nakładałam warstewkę filtra pod oczy

Dziś ukręciłam sobie drugie serum z wit.C z receptury mazideł oraz dodatkowo serum z wit.C z ZSK. Pomimo, że tonik migdałowy działa boję się przebarwień i chyba z niego zrezygnuję na rzecz tych serów z wit.C. Co o tym sądzicie? Czego teraz używacie. np pod filtr?
Mam także pytanie do posiadaczek filtra JMO, ile pompek kremu nakładacie na twarz?
Dziś użyłam ponownie szamponu i odżywki
Pat&Rub do rudych. Odżywka do brązowych Anakazar jest zbyt tłusta, moja do rudych mogłaby bardziej odżywiać włosy.
Dzisiaj jednak wszystko pomieszałam. Umyłam włosy szamponem i odzywką do rudych, później chciałam nałożyć
maskę regenerującą Pat&Rub. I przed nakładaniem przeczytałam, że stosuje się ją
przed myciem 
Więc nałożyłam ją pomimo że włosy już umyłam, zawinęłam włosy w folię i ręcznik. Po godzinie umyłam włosy ponownie szamponem, nałożyłam odżywkę i nie jestem zadowolona

Włosy, a szczególnie część podniszczona sprzed czasów oświecenia włosowego, są suche, mało odżywione. Brakuje mi nawilżenia, odżywienia, może trochę natłuszczenia

Teraz zastanawiam się, czy kosmetyki Pat&Rub, a przede wszystkim maska, na która bardzo liczyłam, są za mało odżywcze, czy zawiniło podwójne mycie.
Jak stosujecie tą makę?
Ale Was dzisiaj wypytuję. Chyba nie macie mi tego za złe