Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-29, 19:40   #2016
ranka
Kici kici miau miau

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez margoltka Pokaż wiadomość
Witajcie w te piękne słoneczne dni. Uwielbiam lato, a pogodę mamy typowo letnią Oczywiście filtr JMO w akcji. Ponieważ przebarwienia zaczęły znikać, chyba tonik migdałowy ładnie na nie działa, co chwilkę nakładałam warstewkę filtra pod oczy Dziś ukręciłam sobie drugie serum z wit.C z receptury mazideł oraz dodatkowo serum z wit.C z ZSK. Pomimo, że tonik migdałowy działa boję się przebarwień i chyba z niego zrezygnuję na rzecz tych serów z wit.C. Co o tym sądzicie? Czego teraz używacie. np pod filtr?

Mam także pytanie do posiadaczek filtra JMO, ile pompek kremu nakładacie na twarz?

Dziś użyłam ponownie szamponu i odżywki Pat&Rub do rudych. Odżywka do brązowych Anakazar jest zbyt tłusta, moja do rudych mogłaby bardziej odżywiać włosy.

Dzisiaj jednak wszystko pomieszałam. Umyłam włosy szamponem i odzywką do rudych, później chciałam nałożyć maskę regenerującą Pat&Rub. I przed nakładaniem przeczytałam, że stosuje się ją przed myciem Więc nałożyłam ją pomimo że włosy już umyłam, zawinęłam włosy w folię i ręcznik. Po godzinie umyłam włosy ponownie szamponem, nałożyłam odżywkę i nie jestem zadowolona Włosy, a szczególnie część podniszczona sprzed czasów oświecenia włosowego, są suche, mało odżywione. Brakuje mi nawilżenia, odżywienia, może trochę natłuszczenia Teraz zastanawiam się, czy kosmetyki Pat&Rub, a przede wszystkim maska, na która bardzo liczyłam, są za mało odżywcze, czy zawiniło podwójne mycie.

Jak stosujecie tą makę?

Ale Was dzisiaj wypytuję. Chyba nie macie mi tego za złe
ja po myciu ale nakladam na krotko, tak bardziej jak odzywke. bo boje sie ze moje wlosy moga tego nie wytrzymac
i jestem zadowolona
ale mi duzo nie potrzeba - nie farbuje wlosow, tylko mam troche konce przesuszone

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora