2007-01-04, 16:30
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!
[quote=eskate;3381660]A jakie srodki stosowalas na androgenowe? Jak na to reagowaly Twoje wlosy i czy po odstawieniu nie mialas wzmozonego wypadania?
Pisałam wyżej o androgenowym że stosowałam Nisim www.nisim.com.pl, ale pomimo że coś pomagało to nie zdawałam sobie sprawy że mam łojotok i dopiero gdy to zwalczyłam nastąpiła wyrażna poprawa. Od tego trzeba było zaczynać , tym bardziej że włosy wyłaziły garściami już na drugi dzień wieczór jak tylko poczułam że się przetłuściły. A 3-ci to był dramat! Potem myłam coraz częściej ale jak myłam to też wyłaziły !
Jak teraz na spokojnie analizuję całą sytuację Wasze i wiele innych podobnych przypadków to się zastanawiam ,choć byłam przekonana że mój koszmar spowodowało co innego - to pamiętam że jeszcze wcześniej zaczęły mi się przetłuszczać włosy ale nie zwracałam na to uwagi , dopiero jak zaczęły wyłazić zaczęłam szaleć. Może do diaska producenci drogeryjnych kosmetyków zastosowali jakieś świństwo , - sądząc po ostatniej aferze z lekami wszystko jest możliwe (brzmi jak teoria spiskowa) i stąd podrażnienia,łojotok, wypadanie. Ja i tak już zawsze będę kupować tylko w aptece albo u fryzjera. Pamiętam też jak kupując w drogerii dostawałam próbkę lub jakąś nowość i były super a już kolejne opakowanie do bani (chyba że kupiłam za granicą). Straciłam bezpowrotnie zaufanie wolę kupić raz na pół roku drogi szampon i odżywkę z apteki niż potem wywalić fortunę na leczenie !
|
|
|