2012-04-30, 07:39
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
Napisane przez Michalowa79
Podczytuję Was od 2 dni ale nie mam siły pisać - fatalnie się czuję od tego fenka a do tego mój TŻ ciągle remontuje - już jestem zmeczona tym remontem, upałem i wszystkim... Jutro idę do gina mam nadzieję że z moją szyjką lepiej i będę mogła się trochę więcej ruszać i ogarnąć wyprawkę, sprzątanie - i tą całą resztę.
Dzisiaj zaczynam 34tc więc jeszcze minimum 4 tygodnie muszę grzecznie zaciskać nogi - ale mam nadzieję że nie na leżąco
Ja mam TSH na poziomie 1,09 i jest ok - jeśli fT4 mi się zbliża do 12 to zwiększa mi dawkę - ale ja mam Hashimoto więc może u mnie jest inaczej - ja nie tyję wręcz od 3 tygodni nie przytyłam ani grama... dziwne trochę ale nie znam się...
Ale Ci zazdroszczę - ja się nie odważyłam i przeleżałam w łóżku cały weekend - płacząc oczywiście w poduszkę jakie to nieszczęście mnie spotkało ze nie mogę na grilla i zieloną trawkę.
No i oczywiście godzina na fenka wiec pewnie za chwilę znowu odlecę więc jakbym znikła to do jutra
|
Za wizytę
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa
wróciłam do domciu, ale ślicznie jest na wioseczce  zieleń, kwiatuszki...
nawet króciutki spacerek zaliczyłam, troszkę zdjęć sobie porobiliśmy, 3 fotki możecie zobaczyć same 
moja mama twierdzi, że mi brzuch opadł... eee w 32tc mam nadzieję, że jej się tylko wydaje 
|
Ekstra zdjęcia w plenerze.
Millena twój brzuś to piłeczka rzeczywiście
Witam się w ten słoneczny dzień z kawusią.Dzień piekny ale nie dla mnie niestety-będe zdychać bo już się zle czuję.M jeszcze na rybach,dzwoniłam po 5 rano jak się przebudziłam czy żyją Młodemu wolne zrobiłam bo ja na piechotę go nie zaprowadze a dzisiaj i tak pewnie będą grupy pomieszane,bo mało dzieci przyjdzie,do tego śpi jeszcze spioszek już prawie 12 godzin.
Ja wstawiłam pranie i mam straszny burdel po gościach,wczoraj nic nie robiłam tylko gary myłam.
|
|
|