2012-04-30, 07:58
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cześć Wam  
Cytat:
Napisane przez niunia32
mąż mi dzisiaj powiedział, że brzuch mi opadł. ja tam nie widzę. mama powiedziała, że faktycznie.
dzisiaj to co chwilę w wc lądowałam sikać. wyszliśmy od rodziców do kościoła, zachaczyłam o dom, bo znowu musiałam, pod kościołem znowu, na samym początku mszy i w trakcie, ledwo doszliśmy do teściowej i tak co chwilę
|
ooo to może jednak zdążysz urodzić do 19-stego 
Cytat:
Napisane przez niunia32
Dzień dobry! co to za spanie??
Eh nie pamiętam kiedy taką noc miałam. co półtorej-2 godziny się budziłam. eh...
już zjadłam serek wiejski z dżemem i piję kawę.
co do suszarki do szpitala, to ja nie biorę. w domu też nie używam. nie lubię suszyć włosów.
|
ja tak z budzeniem się na siku mam już chyba od ponad tygodnia, to jest takie wkurzające 
ja też nie znoszę suszyć włosów, ale zimą muszę jak głowę umyję a zaraz trzeba gdzieś wyjśc i suszarki też nie biorę do szpitala chociaż mam długie włosy
Cytat:
Napisane przez 8ewus8
Bry
W ogóle zauważyłam, że jak się przekręcam z boku na bok to jakoś mnie od tygodnia brzuch dziwnie boli, jakby mi mały na wnętrzności naciskał.
|
mam to samo, jak się obracam z boku na bok a do tego dochodzi jeszcze ból spojenia łonowego, więc taki obrót jest już wyczynem dla mnie i jak gdzieś siedzę lub leżę i chcę wstać to też mnie tak boli
[QUOTE=anulka4771;33835087
Ja wstawiłam pranie i mam straszny burdel po gościach,wczoraj nic nie robiłam tylko gary myłam.[/QUOTE]
Ja dzisiaj piorę 2 koce i jasne pranie muszę nastawić ,dokończyć porządki z soboty i pościel przygotować bo dzisiaj w nocy mam gości przyjeżdża moja mama, siostra z synkiem i chłopak siostry, jedynym minusem jest to że my będziemy musieli chyba spać u teściów ale strasznie się cieszę, że do mnie przyjeżdżają 
millena, alfa śliczne zdjęcia
|
|
|