2012-04-30, 09:24
|
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
Napisane przez gosza_m
|
kaski: fantastyczny pomysł i zazdroszczę. 
Cytat:
Napisane przez baskaeta
tak to ja zamawiałam ale.... jeszcze nie przyszedł bo Pani wmawia mi ze listonosz przyniósł do mnie do domu awizo i ze jest na poczcie ale to nie jest prawdą bo tego samego dnia dostałam prenumeratę i listonosz nic więcej nie miał dla mnie - po za tym jak podala mi nr przesyłki to wygląda tak jakby paczka poszla na zupełnie inna poczte - napisałam Pani z tgo serwisu że jesli nie przyjdzie do mnie do 19.05 grzebyk to prosze o zwrot kasy bo debila nikt ze mnie nie bedzie robił.....
podobno dzwoniła na moja pocztę i tam jest - dlatego na dniach pojadę przekonać sie - choć uwazam że kłamie bo listonosz zna bardzo dobrze mojego tatę - który zawsze dla mnie odbiera takie paczki - i oprócz tej prenumeraty nic nie miał - po za tym po co miałby zostawiac awiazo jak własnoręcznie mój tata dostał prenumeratę (?) to mógłby i wziąć tą przesyłkę..... jak zresztą robi zawsze....
cóż pojadę zobacze podam nr nadania - jesli jest - moze da radę bez awizo - jesli nie ma to tylko będę miała potwierdzenie że baba kłamie....
|
No to niedobrze, ja bym się bardzo zdenerwowała gdyby ktoś mi tak ściemniał. Mam nadzieję, że się znajdzie a jak nie to koniecznie żądaj zwrotu pieniędzy. 
Ale przyznam się po cichu że liczyłam że już go masz.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
|
|
|