2012-04-30, 16:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
Napisane przez basiula19
hej
u nas nocka spoko ale mam wrażenie, że powietzre w pokoju jest w nocy jakieś suche bo strasznie sie chce mi pić i małemu też.....okno non stop otwarte a temp i tak 23 stopnie....
ja dzisiaj pojeździłam troszke z małym i teściem kupiłam drut na budowe i zamówiłam cement jeszcze musimy podjechać po piach i bedziemy od jutra coś ruszać.....
...a pozatym dupa dupa dupa mama rano zadzwoniła, że zmarł mój wujek (brat mamy) 
|
Basiula wyrazy wspolczucia 
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------
Cytat:
Napisane przez goldika
 co Ty na to?
moj tez ostatnio cos gadal ale mu wybilam z glowy. Chociaz szczerze to sama (majac tyle czasu na myslenie na spacerach) zamarzylam sobie, zeby byc w ciazy jeszcze w tym roku  moze wpadne! 
|
Ja chetnie, jak mlody bedzie mial jakies 1,5 roku, ale musze kiedys skonczyc te studia, wiec nie wiem jak to zrobic. Ogolnie to jak patrze na te wszystkie brzuszki na miescie, to zazdroszcze
a tz tak wypalil, ze trzeby sie postarac, zeby sie wiosna urodzilo, bo pogoda spacerowa bedzie
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------
a u nas dzis przyjemny chlodek
|
|
|