Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już mi ręce opadają... co robić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-30, 19:59   #9
201605090958
Konto usunięte

Dot.: Już mi ręce opadają... co robić?

[QUOTE=narvia;33845427]skoro jesteś już obeznana, to może masz jakiś podejrzanych? Coś, co może być przyczyną, cokolwiek- twarda lub zbyt zimna/gorąca woda, suszarka, ręczniki frotte, zbyt dużo protein, jakiekolwiek zioła- czy wewnętrznie czy zewnętrznie, hormony, oleje z tendencją do wysuszania, za częste/ za rzadkie mycie.... Coś wpada? [/QUOTE/]
A poza tym przestawienie na pielęgnację dla kręconowlosych to około pół roku dostosowywania się wlosow. Mój kryzys przy początkach mycia odżywką i odstawieniu sls to ponad 7 mcy. Mialam szczęście trafiłam na amlę od razu, ale już odstawienie sls było straszne. Nie wszystkie oleje slużą każdemu-w zależności od porowatości wlosa dobieramy olej. Jak masz mocno zniszczone wlosy to niestety, ale prawdziwe efekty nie zobaczysz na tych zniszczonych, ale na tych, co Ci dopiero wyrastają. Zmieniasz pielęgnację bardzo szybko więc wlaściwie nie wiem, dlaczego odrzucasz. Możesz zacząć od radykalnego cięcia i ustalenia planu pielęgnacji. Wrzuć fotkę na wątek dla zakręconych, tam są naprawdę specjalistki. One moje wlosy uratowaly, to Twoje też uratują
201605090958 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując