Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-04-30, 23:16   #2602
chopie
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dot.: Najlepsze tabletki, kapsułki, witaminy poprawiajace kondycje włosów- ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez judge Pokaż wiadomość
Myślę że to każdego indywidualna sprawa Jeśli czegoś jest za mało w organizmie to odbija się to na naszym zdrowiu( w tym wygląd włosów, skóry paznokci również) Niektórym dziewczynom bardzo pomogły niepozorne kapsułki wit A+E lub suplementacja wszystkich podstawowych witamin i minerałów typu centrum..
Ja napewno przedawkowałam jeśli chodzi o Vitapil( jedyne co zauważyłam to szybszy porost włosów Po wizycie w salonie fryzjerka chwaliła ze w 3mies urosły mi spokojnie 6cm)
Ze swojej strony powiem że odstawiłam wszelką "chemie" i staram się jeść min 3 razy w tygodniu płatki owsiane a jogurt naturalny wzbogacam lnem mielonym Włosy się błyszczą a paznokcie dobrze wyglądają
Judge, ogółem sie z Tobą zgodze, najlepiej po prostu jeść w 100% zdrowo i nie miec problemów ale wiadomo ze nie zawsze sie da - poza tym suplementacja może byc pomocna w momencie, gdy dopiero zmieniamy diete na zdrowszą. Wiadoomo, szybciej sie niedobory uzupełnią to i szybciej bedą widoczne efekty
chopie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując