2007-01-04, 20:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty,plotki,ploteczki ....filtromaniaczek i nie tylko:D czII
Cytat:
Napisane przez agnieska
Chyba nie na mnie? 
|
Cytat:
Napisane przez uskow
|
Cytat:
Napisane przez Erato
Matko Święta  Dziewczyny, po co tracić czas na czytanie bzdur tej Sandruni-laluni? Chodźcie na plotki o kulkach
Kate, a ja Cię ostatnio zauważyłam nawet na wątku po włosku  Spróbowałam pomóc, choć nie do końca najzgrabniejsze to tłumaczenie
uskuniu, słoneczko, mój puderek jest świetniutki, chociaż kolorek niespecjalnie pasuje do mojej buźki
|
Cytat:
Napisane przez Myszi
O tak.
Sandrunia nam się rozkręca 
Z przelukrowanych buciczków wychodzi słomeczka
Też tak zawsze myślę, ale potem jakoś tak dziwnie mnie przyciągają tego typu wątki  .
Po poprzednim zamkniętym i rozwiązanym kontrowersyjnymi (jak dla mnie) banami miałam już się w to nie mieszać, ale to silniejsze ode mnie  .
|
Cytat:
Napisane przez Erato
oj bo kiedyś z cycuniów wyjdzie silikonik
a bo teraz się zajmuję kremikami z kwaskiem, Contuś 
|
Cytat:
Napisane przez Myszi
Contaxiuniu  , jest już nowiutki wąteczek
Trafiłam na niego wczoraj i ... Załącznik 723286.
Dziś się z pewnością zakończy.
|
Cytat:
Napisane przez uskow
Eratuś to tak jak u mnie  Ja najpierw daje jedwanego Hauschke i jest super.
Co do wątku, który ma już prawie 2000 odpowiedzi to mylisz sie kochana Eratuś, jest fascynujący i tak jak przewiduje Myszi zapewne zaraz go zamkną
Mam to samo. Nie chcem, ale muszem to przeczytać
Contuś zapraszamy na nowy wąteczek, bo zaraz go nie będzie. Oglądalność "wątku" jest bardzo duża
Eratuś przypominam, że nie można obgadywać użytkowniczek za ich plecami, bo zaraz będziemy miały sytuację podobną do tej z Tigrettą i będziemy musiały przepraszać 
|
Cytat:
Napisane przez Myszi
Tyle, że grupa docelowa jakoś tak niefortunnie dobrana.
Bo teraz już doskonale wiem kim jest Sandrunia Niepoń/Krawiec, ale co jej z tego? Gazetki nie kupię, na striptizik nie pójdę, a i do klubiku go-go mnie nie przyciągnie  .
|
Cytat:
Napisane przez joasiak1
Leżę i kwiczę!
Kochaniutkie, jesteście cudowne!
Pozdrwionka!
(ps to wciąga, hm...)
|
Cytat:
Napisane przez uskow
Z tym banem to chodzi o Paulę78, na konkurencyjnym forum nazywa sie chyba palinka (tak mi sie zdaje). Paula dostała bana na 2 miesiące, ale pewnie nie wróci już na wizaż po polemice z szefostwem. A szkoda, bo uważam, że Paula pisała super posty.
|
No nareszcie was ruszyło.
Odpowiem na wszystkie posty

Jesteście niesamowite 
Aguś - na ciebie, na ciebie kochanieńka 
Eratuś - dzięki za włoszczyznę - już tam lecę 
Sandruni nie czytam, no tylko podczytuję , ale na bieżąco nie jestem.
Pauli też mi szkoda.
Uwielbiam was kochanieńkie
|
|
|