Wątek
:
Rolki:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-05-01, 10:46
#
2302
withi_as
Zakorzenienie
Dot.: Rolki:)
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;33845931]Oż kurczę... będę teraz pamiętała o dokręcaniu.
[/QUOTE]
Oj tak, jest to bardzo ważne - ale pamiętaj że nie może być też mocno - gdzieś czytałam, że ktoś tak mocno zakręcił że mu cała szyna pękła (bo to się chyba tak nazywa). Sama kiedyś zgubiłam śrubkę, a żyłam w przekonaniu że dostanę zestaw nowych przy zakupie nowych kółek -.- Jak wiadomo - każde rolki mają jeden zestaw śrubek, więc dokupienie ich później graniczy z cudem. A przynajmniej K2 tak mają ... co jest nie fair.
Cytat:
Napisane przez
Elsay
Pojechałam dziś na rolki i już wracamy i koleżanka do mnie mówi: czemu ty masz trzy kółka? Ja się patrzę, a tu faktycznie. Moja siostra zawróciła szybko na rowerze cała trasę objechała wraca, no i że nie ma. No ale trudno wracamy. A kółeczko pod samym domem leży.
Nieźle
Masz szczęście że się kółko znalazło. A nie czułaś nic?
A ja zjem obiad i wskakuję w rolki. Nie jest zbyt słonecznie więc można śmigać - no, przynajmniej nie ma takiego upału jak wczoraj, a jest w końcu prawie 12. Ah, i wrzuciłam kilka zdjęć moich rolkersów zaraz po wsadzeniu nowych kółek. Prezentują się tak:
http://withi.wordpress.com/2012/05/0...lading-i-inne/
Miłego jeżdżenia dzisiaj !
withi_as
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do withi_as
Odwiedź stronę www użytkownika withi_as
Znajdź więcej postów withi_as