2012-05-01, 15:14
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3385414 4]mam wrażenie ze Kamila sie inspirowała Twoim drugim zdjęciem [/QUOTE]
Hmm... to nie jest nieprawdopodobne, bo, nie chwaląc się, mam Kamilę w obserwatorach Ale w tym roku widzę wysyp dziewczyn w bandamkach, więc nie ma już takiego lansu jak jeszcze rok temu Pin-up girls w modzie. Pocieszam się, że do tego trzeba mieć odpowiednią figurę, więc wyglądam bardziej ałtentycznie w razie czego 
Cytat:
Napisane przez evvelinek
Przypomniał mi się rozwalacz z wczoraj. Spotkałam wieczorem dawną znajomą, już się przyzwyczaiłam do jej, co tu dużo mówić, wyzywającego stylu ubierania, ale wczoraj już przeszła samą siebie. Pomijam kieckę ledwo zakrywającą tyłek, rozłożyły mnie szpilki - na koturnie, czerwone, zamszowe i wysokie na 15 cm jak nie więcej. Dziewczyna zgrabna, ale wyglądało to dla mnie zbyt ekstrawagancko. Punktem kulminacyjnym było jednak to że wybierała się gdzieś do centrum i stwierdziła, że musi poczekać na ojca, który musi ja specjalnie podwieźć, bo (cytuje) " nie dam rady dojść sama gdziekolwiek"  ludzie, powiedzcie mi po co kupować, a potem ubierać buty w których można jedynie siedzieć?
dodam tylko, że ojciec podjeżdżając po nią chyba ledwo się powstrzymał przed popukaniem się w głowę na widok tego stroju i niemożliwości zrobienia kroku, minę miał bezcenną 
|
Ej, ja od własnego ojca dostałam buty, w których nie jestem w stanie pokonać długości pokoju (a jak małe mam mieszkanie, to chyba wszyscy wiedzą ). Wprawdzie był tylko sponsorem, a buty wybierała jego żona, ale tak czy inaczej
Edytowane przez szarri
Czas edycji: 2012-05-01 o 15:16
|
|
|