2012-05-01, 14:39
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Cytat:
Napisane przez evvelinek
Twoja uroda nadaje się do takiej stylizacji  nie wszystkim to pasuje niestety, co widać u Kamili..
a co do butów, ćwicz chodzenie  albo ubieraj tylko do zdjęć 
|
No właśnie też mam takie wrażenie, że mi to pasuje, po pierwsze bardzo lubię, po drugie IMHO fajnie wygląda w połączeniu z kolczykami i tatuażami (tych drugich mam mało, ale to kwestia czasu ). Dobrze się tak czuję, choć na razie mam za mało odpowiednich ciuchów do total looku - wszystko jeszcze przede mną Kiedyś ktoś mi napisał na Metamorfozach, że mam typ urody jak Dita Von Teese, więc sobie wmawiam, że to prawda i odwalam lans w bandamce  Poza tym nie chce mi się odchudzać, więc oficjalnie twierdzę, że tłustawe nóżki i ramiona to cena za duże cycki i szerokie biodra  
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3385485 7]no wlasnie miałam powiedzieć że mam wrażenie że moda na pin up nadeszła, piękne ciuszki widziałam natomiast macie rację, nie każdemu pasuje, zastanawiam się jak ja bym w tym wyglądała bo bardzo podoba mi się ten styl 
(btw mam wrażenie że do pin up to Kamili trochę brakuje i czerwona chustka na głowie jeszcze pin up z niej nie robi... )[/QUOTE]
Mnie to cieszy, że nadeszła moda, bo mogę zrobić zapasy (tzn. o ile będę miała za co ). Większości przejdzie, jak wszystko inne, a mi szmaty w szafie pozostaną A Ty próbuj, kiedy jak nie teraz?
|
|
|