2012-05-01, 16:45
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Cytat:
Napisane przez natkaa
Cloche, no masz i już mam kolejne chciejstwo  Gdzie to cudo można dostać, bo rozumiem, że w Polsce niekoniecznie?
|
ja wlasnie nie wiem, czy sie to w polsce dostanie... widze tylko w dojczlandii. dlatego przetlumaczylam, jakie ziolka tam sa - moze by sobie kto poszukal czegos podobnego?
mozna na pewno tez zamowic w licznych niemieckich aptekach online - ale czy ktoras wysyla do polski to nie wiem 
Jedwabna, niedawno chyba Lorri podsumowala w jednym poscie, co dziala na przebarwienia. i jako ze tez mam pory takie se srenio ladne i bardzo przetluszczajaca sie skore, to procz slynnej witaminy C rzucila mi sie w oko macznica - serum z macznica ma john masters organics, w polsce u producenta mozna sobie zamowic probki za 2 zl/sztuke - nie bedzie takiego wydatku no i warto wyprobowac. mi jedna probka wystarczyla na pare dni, a serum jest boskie 
procz tego olej z dzikiej rozy chyba tez w tym kierunku dziala.
a dla chlopaka... hmmm... tak zeby nie siedziec z maskami, tylko umyc i posmarowac? trzeba by fajnego myjacza i jakis tonik/hydrolat? i ewentualnie krem. ja tu goraco polecam serie rhassoul firmy alva. mineralny krem do mycia twarzy, aktywny krem oczyszczajacy do smarowania, a na noc lepiej sie wielce nie smarowac - mozna spray odbudowujacy z tej serii zastosowac. uwazam, ze jest swietny
|
|
|