|
Dot.: Prosba o pomoc :) IzzaS
Na początek dziękuję moderatorce, za poprawienie posta - nie znalazłam (może źle szukałam) opcji do zmiany posta i przepraszam za kłopot.
Jeśli chodzi o włosy. Mam ich mało, bardzo źle się układają (nigdy tak jak trzeba - chce żeby się kręciły, to choćbym nie wiem co na nie nałożyła to po kilku godzinach mam proste druty, a jak chcę żeby były proste, to wtedy się podkręcają), zasadniczo są proste. Widziałam to samo u mojej mamy, na krótkich włosach - delikatnie mówiąc jeden wielki koszmar - bo zrobić z tego coś to naprawdę trudna sprawa.
Co do koloru - nie chciałabym go zmieniać, bo po prostu mi się bardzo podoba - a to chyba najważniejsze:)
Co do brwi to godne zastanowienia (możecie polecić jakąś dobrą kosmetyczkę, która to zrobi, najlepiej w Wawie na Ursynowie/Mokotowie? :))
Co do ubrań - mam 154 cm wzrostu reszta wymiarów: 100 (czasem więcej - nie wiem od czego to zależy)/82/98. Waga ok 57 kg (zapobiegawczo rzadko się ważę:) ).
Natomiast postanowiłam skorzystać z usługi profesjonalnej stylistki, a ponieważ wolałabym nie wyrzucić pieniędzy w błoto, wolałabym wiedzieć co ewentualnie byłoby dobre dla mnie. Jestem informatyczką i kompletnie nie znam się na kolorach (poza ich wyglądem na ekranie aplikacji), tym, że coś pasuje/nie pasuje, że w czymś dobrze/źle wyglądam. Dlatego każda z Waszych rad jest dla mnie na wagę złota:)
Dziękuję za pomoc.:)
|