Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem, część XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-01, 19:00   #260
BlackSabbath
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII

Boże, dziewczyny, ze mną jest coś nie tak...
Tyle razy mnie okłamywał, a ja wciąz mu dawałam szansę... Imprezy, palenie trawy, wyrywanie lasek...
Miało byc lepiej, starał się, a teraz mnie olewa... to ja pisze pierwsza, mimo że z tym człowiekiem nie ma przyszłości, to ja proszę o spotkanie, to ja myslę o nim ciągle, podczas gdy on się świetnie bawi i imprezuje. Wczoraj znów do niego poszłam... Zapytałam czy już mnie nie kocha. Odpowiedział "kocham cały czas" i dziś rano znów napisał "tak bardzo cię kocham" a potem gdy zaproponowałam spotkanie odrazu przestał odpisywać, teraz chciałam zadzwonić ale odrzucił połączenie. Cały czas mnie ignoruje, mimo to wciąz uważa że jesteśmy razem... a ja? nie umiem tego skończyć, bo ciągle myślę o tym, że jeszcze miesiąc temu był taki czuły, kochany, nie mogę znieśc myśli, że jak definitywnie skończę, to będę go widywac z inną bo przecież mieszkamy obok siebie... i czuję się taka bezwartoścoiwa, mam wrażenie że nikt mnie juz nie pokocha, nie mam rodziny, tylko ojciec-agresywny alkoholik jeszcze żyje... a ten chłopak wiedział o tym... i to z nim przezyłam swój pierwszy raz, zadręczam się tym, nie wyobrażam sobie żeby codziennie go widywac z inną On juz nawet nie spotyka się ze mną, ale po co wciąż pisze że kocha?? już lepiej gdyby zerwał.

Stoję jeszcze w progu zatrzaśniętych drzwi
słyszę jeszcze słowa nieistotne już...

Edytowane przez BlackSabbath
Czas edycji: 2012-05-01 o 19:02 Powód: literówka
BlackSabbath jest offline Zgłoś do moderatora