Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-04, 22:18   #776
paulinkosia
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez dori19851 Pokaż wiadomość
a mi jakoś nie odpowiada, nie ściera martwego naskórka, tylko ,, jeżdzi " po skórze i woda jest taka mętna ( mam tylko wannę i peelingi skóry robię w wannie ), nie ma to jak scrub śródziemnomorki, dobrze ściera martwy naskórek.
Ja też mam tylko wannę...najpierw to robiłam tak że płyn do kąpieli (ewentualnie sól) do wanny + peeling z granatem na ciałko ..fakt może ten peeling jakoś superowo nie nawilża ale za to fajnie sciera i ciałko jest po nim gładkie..czuje się wtedy taka czysta hehe A teraz wlewam mleczka Sake i peelinguje się i efekt jest lepszy niż sam peeling bez mleka I dobrze że ma gęstą konsystencję ..bo ten z senses (mam pomarańczowy) to bardziej żel pod prysznic ..bo on taki rzadki..

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
No pieknie czuje sie (s)kuszona

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Tak ja też czuję się skuszona jak tylko wykorzystam resztke tropikalnego oraz śródziemnomorscki scrub to sobie zamówię
Właśnie wszyscy tak zachwalają śródziemnomorski scrub...a ja go jeszcze nie mam Ale ten z granatem na prawdę fajny

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Ehhh mam już fakture i niesety nie mam pur blanki
i nie mam tez tych kolczyków internetowej ofery
Pozatym wszystko jest
Mówisz o tych za 5.90 Loving ? Dziś składam zamówionko...a tak chciałam załapać się na te kolczyki Wrrrrrr jestem zła ...yhh na pur blance też czyhałam ;/

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
a PINK LEMONADE bierzesz?
Ja biorę ten cień..ślicznie wyglądał na Twoim oku

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
No tak,to teraz mam czego żałować.Chciałam wziąć w demo zestaw planet spa z tym mleczkiem ale stwierdziłam,,że własciwie to interesuje mnie tylko maseczka bo to mleczko to może być mało wydajne albo wcale nie działające...A tu proszę-taka pozytywna opinia.Mam teraz czego żałować
Nad tym peelingiem tez nieraz się zsatanawiałam,ale skoro tak go zachwalasz to sobie wezmę jak tylko pokończę te które mam,czyli mandarynkowo-korzenny z naturalsa i śródziemnomorski z PS(swoją drogą polecam gorąco bo naprawde jest super...taka gładka skórka po nim jest)
Na prawdę fajne to mleczko Ja wlewam 3 nakrętki..i przy tych 3 to właśnie taka fajna skóra się robi już w czasie "moczenia się" w wannie Juz miałam w nim dwie kąpiele..gasze główne światło w łazience i zapalam tylko to lusterkowe..i ta biała woda(z początku to jest normalna ale jak się wejdzie do wanny to wtedy cała robi się taka bialusieńka że dna nie widac..fajny nastrój

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
a co do zamowien to ja sie zalamalam bo w 01 uadlo mi sie na oba terminy ponad 500zl a tera zna 1 mam ok 200
Ja tak samo z 02 mam mało...połowa to sobie ...wrr :|

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
a śródziemnomorski jest boski nawet z dodatkiem duzej ilosci wody
Ja was skusiłam na granat i mleczko a wy mnie na scrub sródziemnomorski heh

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora