2007-01-04, 22:18
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
Napisane przez dori19851
a mi jakoś nie odpowiada, nie ściera martwego naskórka, tylko ,, jeżdzi " po skórze i woda jest taka mętna ( mam tylko wannę i peelingi skóry robię w wannie  ), nie ma to jak scrub śródziemnomorki, dobrze ściera martwy naskórek  .
|
Ja też mam tylko wannę...najpierw to robiłam tak że płyn do kąpieli (ewentualnie sól) do wanny + peeling z granatem na ciałko ..fakt może ten peeling jakoś superowo nie nawilża ale za to fajnie sciera i ciałko jest po nim gładkie..czuje się wtedy taka czysta hehe A teraz wlewam mleczka Sake i peelinguje się i efekt jest lepszy niż sam peeling bez mleka I dobrze że ma gęstą konsystencję ..bo ten z senses (mam pomarańczowy) to bardziej żel pod prysznic ..bo on taki rzadki..
Cytat:
Napisane przez misioczat
No pieknie  czuje sie (s)kuszona 
|

Cytat:
Napisane przez Anka :)
Tak ja też czuję się skuszona  jak tylko wykorzystam resztke tropikalnego oraz śródziemnomorscki scrub to sobie zamówię 
|
Właśnie wszyscy tak zachwalają śródziemnomorski scrub...a ja go jeszcze nie mam Ale ten z granatem na prawdę fajny 
Cytat:
Napisane przez Scarlet23
Ehhh mam już fakture i niesety nie mam pur blanki
i nie mam tez tych kolczyków internetowej ofery
Pozatym wszystko jest
|
Mówisz o tych za 5.90 Loving ?     Dziś składam zamówionko...a tak chciałam załapać się na te kolczyki  Wrrrrrr jestem zła ...yhh na pur blance też czyhałam ;/
Cytat:
Napisane przez Anka :)
a PINK LEMONADE bierzesz? 
|
Ja biorę ten cień..ślicznie wyglądał na Twoim oku 
Cytat:
Napisane przez naataliaa***
No tak,to teraz mam czego żałować.Chciałam wziąć w demo zestaw planet spa z tym mleczkiem ale stwierdziłam,,że własciwie to interesuje mnie tylko maseczka bo to mleczko to może być mało wydajne albo wcale nie działające...A tu proszę-taka pozytywna opinia.Mam teraz czego żałować
Nad tym peelingiem tez nieraz się zsatanawiałam,ale skoro tak go zachwalasz to sobie wezmę jak tylko pokończę te które mam,czyli mandarynkowo-korzenny z naturalsa i śródziemnomorski z PS(swoją drogą polecam gorąco bo naprawde jest super...taka gładka skórka po nim jest  )
|
Na prawdę fajne to mleczko Ja wlewam 3 nakrętki..i przy tych 3 to właśnie taka fajna skóra się robi już w czasie "moczenia się" w wannie Juz miałam w nim dwie kąpiele..gasze główne światło w łazience i zapalam tylko to lusterkowe..i ta biała woda(z początku to jest normalna ale jak się wejdzie do wanny to wtedy cała robi się taka bialusieńka że dna nie widac..fajny nastrój 
Cytat:
Napisane przez majula
a co do zamowien to ja sie zalamalam bo w 01 uadlo mi sie na oba terminy ponad 500zl a tera zna 1 mam ok 200 
|
Ja tak samo z 02 mam mało...połowa to sobie ...wrr :|
Cytat:
Napisane przez kasiek1122
a śródziemnomorski jest boski nawet z dodatkiem duzej ilosci wody 
|
Ja was skusiłam na granat i mleczko a wy mnie na scrub sródziemnomorski heh
|
|
|