|
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI
Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx
cześć dziewczyny
jak tam mielczanki gotowe na spotkanie? mój żuczek śpi właśnie i zbiera siły na zabawę 
|

Cytat:
Napisane przez alibany
Akcja "boję się trawy"zażegnana  Dzisiaj mała przeprosiła się z trawą i pędziła jak szalona. Kota przeganiała,a cwaniara jak ma gołe nogi (kolanka) to czworakuje a nie raczkuje
|
Julka jak raczkuje w gołych kolankach po mieszkaniu to tez czasem łapie się za kolanka i krzyczy na mnie i pokazuje że ją kolanka bolą i mam jej założyć coś na nóżki bo w gołych nogach po parkjiecie nie lubi raczkowac, a trawy nadal się boi.
Cytat:
Napisane przez Marina1
Cześć dziołszki!
My już (mielczanki) po spotkaniu, było bardzo fajnie! mamy jakieś foty, znaczy Beatka ma to wrzuci.
|
nie poznałam Cię 
fotki w K. bo do publikacji na ogólnym nie zostałam upowazniona chyba że dziewczyny wyrażą zgodę to wkleje - dziewuszki wyślijcie mi maila na PW to Wam przeslę zdjęcia z aparatu
Cytat:
Napisane przez marzena_S
ma załamanie pogody nastąpić.  (mój ból głowy już na to wskazuje  )
|
no 
gratki za 8 zębola 
Cytat:
Napisane przez wodaqua
Hej!
Nie wiem czy zdążę nadrobić, a obiecałam wstawić fotki Zosi na nowej macie, więc jestem  Sprawdziła się  Zosia spróbowała dziś trawy  i banana z grilla  Trawa tak sobie jej smakowała (w zał.), banan a i owszem 
Jedna fota ze specjalnymi podziękowaniami dla cioci Ani za zakupy Ikeowe 
Buziaki!
|
Słodka Zosieńka
Czas edycji: 2012-05-01 o 21:48
|