Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-01, 21:43   #4311
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

jak tam mielczanki gotowe na spotkanie? mój żuczek śpi właśnie i zbiera siły na zabawę

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
Akcja "boję się trawy"zażegnana Dzisiaj mała przeprosiła się z trawą i pędziła jak szalona. Kota przeganiała,a cwaniara jak ma gołe nogi (kolanka) to czworakuje a nie raczkuje
Julka jak raczkuje w gołych kolankach po mieszkaniu to tez czasem łapie się za kolanka i krzyczy na mnie i pokazuje że ją kolanka bolą i mam jej założyć coś na nóżki bo w gołych nogach po parkjiecie nie lubi raczkowac, a trawy nadal się boi.
Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Cześć dziołszki!

My już (mielczanki) po spotkaniu, było bardzo fajnie! mamy jakieś foty, znaczy Beatka ma to wrzuci.
nie poznałam Cię

fotki w K. bo do publikacji na ogólnym nie zostałam upowazniona chyba że dziewczyny wyrażą zgodę to wkleje - dziewuszki wyślijcie mi maila na PW to Wam przeslę zdjęcia z aparatu
Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
ma załamanie pogody nastąpić. (mój ból głowy już na to wskazuje)
no

gratki za 8 zębola
Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Hej!
Nie wiem czy zdążę nadrobić, a obiecałam wstawić fotki Zosi na nowej macie, więc jestem Sprawdziła się Zosia spróbowała dziś trawy i banana z grilla Trawa tak sobie jej smakowała (w zał.), banan a i owszem
Jedna fota ze specjalnymi podziękowaniami dla cioci Ani za zakupy Ikeowe
Buziaki!
Słodka Zosieńka

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2012-05-01 o 21:48
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora