Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moda, która Cię "rozwala" cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 09:19   #2022
szarri
Wtajemniczenie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez Vilqa Pokaż wiadomość
Nie wiem, jak to jest możliwe, że na tych zdjęciach z sesji wygląda dobrze (ubrania ponoć jej), a własna twórczość garderobiana woła o pomstę do nieba.
Myślę, że to kwestia tego, że przed tamtymi sesjami miała świadomość, że to zabawa i nie musi się trzymać "swojego stylu", może się przebrać, a nie ubrać.

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość
Moja ostatnia rozwałka, a raczej bulwers i żenada, to charlize i jej anoreksja. Zawsze była szczupła, ale teraz to są objawy anoreksji (kolana szersze od łydek, z reesztą popatrzcie sami ja bym z takimi nogami nie wyszła z domu Czy Wam to się podoba? Jak każdy chory psychicznie (anoreksja to choroba psychiczna) oczywiscie zaprzecza, plus robi sobie fotki np. z ciastkiem w starbucks, co jest modne ale też świadczy tylko o fiksacji na punkcie jedzenia... I hipokryzji bez granic. Generalnie dziewczyna ma chyba jakieś kompleksy i problemy z samoakceptacją, pamietam ją jako niebieskoooką blondynkę, teraz jest brunetką z czarnymi szkłami kontaktowymi? Na ostatnim zdjęciu wyglada jakby ledwie stała. Ona tego nei widzi jak wygląda...
Na ostatnich zdjęciach inna blogerka popularna na lookbooku, która podobno też "nie ma" anoreksji. To NIE jest szybszy metabolizm, to zaniki mięśniowe i wyniszczenie. Objawy to m.in. kolana szersze od łydek a czsem od ud, wystajace kości w stawie barkowym (normalnie ich nie widać pod mięśniem naramiennym) . Najgorsze, ze takich osób może przybywać. Co robić? Może nie dajcie się nabrać, nie nabijajcie im komentarzy, nie chwalcie, lub ignorujcie ich blogi, dla blogerki to gorsze niż śmierć
Ładnie pojechałaś . Ja się na ten temat wypowiadać nie mogę, bo to się źle kończy, ale jej facet zawsze ją broni, cyt.: "Puchlina głodowa?? Zapraszam do nas na obiadek to zobaczymy czy zjesz tyle co Karo) ona w tej "ciąży"pochłania tyle co duży odkurzacz... )".
szarri jest offline Zgłoś do moderatora