Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 10:37   #2904
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
z ang

A wiesz,ze ja tez mialam dzis ziemniaczki pieczone i kalafior, tak mialam na niego ochote
mniamiiii

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
No ja tak samo miałam teraz bardzo intensywne kilka dnia więc nawet nie było czasu odpisywać. Wpadałam tylko sprawdzić czy Madzia dalej jest w dwupaku oraz jak nasze kochane staraczki się mają (E-vel gratulacje!!!!!).
Gocha, Nikita trzymam kciuki!
Stokrotko dostałaś już okres? Bo póki nie ma to szanse są!
Wszyscy zabiegani

Evel
ja również gratuluję

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ana na porodówce jest klima Ale lepiej kwiecień- maj niż czerwiec - sierpień bo wtedy większe upały
wow nie wiedziałam, ze jest klima a z miesiącami wakacyjnymi różnie bywa czasem maj bardziej gorący niż sierpień

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Cześć a ja jak zobaczyłam kilkudniowego synka koleżanki to byłam w szoku, że ma taką dużą głowę (wiadomo o co chodzi ) i pytam czy urosła od porodu, a ta - nie, zmalała
przerażasz mnie z tą główką ;D ale trochę jakbym słyszała siebie

--

A ja po pracy a w zasadzie byłam dzisiaj tylko 6-8 masakra pierwsze dziecię przyszło 7:30 jakbym wiedziała to bym na 7 poszła
Dzisiaj jedziemy na imieniny, a jutro robimy grilla dla dziadków w stylu małego "podziękowania"
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora